Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele își depășesc limitele, Taurii ajung la o înțelegere care le schimbă drumul

Horoscop 6 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele își depășesc limitele, Taurii ajung la o înțelegere care le schimbă drumul

Horoscop 6 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Iată una din acele zile în care încăpățânarea e marea virtute. Trebuie să fim un pic mai insistenți, acolo unde știm că e locul nostru și dreptul nostru.

Horoscop 6 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele își depășesc limitele, Taurii ajung la o înțelegere care le schimbă drumul
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    06 Sep 2022   •   08:52

O zi specială pentru toată lumea. Important e să știm care e cărarea noastră și să nu ne lăsăm abătuți.

Horoscop 6 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, succes astăzi. Poate chiar financiar pentru unii dintre ei, dacă nu se lasă intimidați de argumentele altora sau de șefi.

Horoscop 6 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, un act bun se poate rezolva astăzi, sau o înțelegere la care pot ajunge și care le poate schimba traiectoria, de acum înainte, în bine.

Horoscop 6 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni succesul este dat mai mult de faptul că alții insistă pe lângă ei. Deci să asculte sfaturile sau îndrumările unei persoane apropiate, poate chiar partenerul de viață.

Horoscop 6 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, știu să-și apere imaginea publică, fie în fața denigratorilor. Fie, datorită unor întâlniri speciale pe care le au, și prezentându-se foarte bine, își pot crea culoarul pentru noi colaborări.

Horoscop 6 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei ziua aduce insistență la locul de muncă. Nu se lasă până nu termină o treabă sau nu o fac bine. Au talentul de a corecta minuțios unele aspecte.

Horoscop 6 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele își depășesc limitele. Acolo unde credeau că nu pot sau că nu ar tolera niciodată un anumit lucru, aducând mai multă înțelepciune și înțelegere pentru a rezolva un lucru, o pot face admirabil.

Horoscop 6 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe aspectele de astăzi indică înțelegere sufletească, fie că e vorba de muncă sau de relații de familie. Stând mai atenți și observând mai prodund, diagnosticand mai bine o situație, înțeleg mai bine oamenii.

Horoscop 6 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, mintea este cea care trebuie să se concentreze, pentru a rezolva o situație. Reușesc să se adune și să rămână pe obiectivul pe care și l-au fixat.

Horoscop 6 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, rezistă tentației de a cheltui. Pe de altă parte, dacă speculează mai bine talentele lor, pot câștiga mai mult. Și vor descoperi calea prin care pot câștiga.

Horoscop 6 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, mobilizare personală foarte puternică. Mai ales în probleme personale, intime, de casă. Își depășesc limitele răbdării sau sentimentale și oferă mai multă toleranță celor din jur.

Horoscop 6 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători ziua poate aduce iertare și îngăduință, înțelegere pentru situații pe care le considerau de netolerat. Și acest lucru îi calmează și le deschide sufletul.

Horoscop 6 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești vorbim de sprijin pe care îl pot primi, dacă acceptă să îl ceară. Primesc un sprijin prețios de la o persoană pe care au verificat-o și i-au mai ajutat și altă dată.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close