Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 decembrie, realizat de Camelia Pătrășcanu. Schimbare importantă pentru Săgetători, realizări excepționale pentru Berbeci

Horoscop 7 decembrie, realizat de Camelia Pătrășcanu. Schimbare importantă pentru Săgetători, realizări excepționale pentru Berbeci

Horoscop 7 decembrie, realizat de Camelia Pătrășcanu. Schimbare importantă pentru Săgetători, realizări excepționale pentru Berbeci
07 Dec 2018   •   09:33

Lună Nouă în Săgetător. Asta înseamnă că ne schimbăm viziunea și planurile de viață, ne spune astrologul Camelia Pătrășcanu. Informații, întâlniri și discuții cu alții în această perioadă.

Berbec - realizări excepționale, în sensul că schimbă viziunea, felul în care văd realitate și pe ei, în propria lor viață.

Taur - regândesc interesele financiare și materiale. Poate că acceptă unele pierderi financiare pentru mai multă sănătate sau mai multă liniște. 

Gemeni - realizează în adevărata lumină relația pe care o au cu persoana pe care o iubesc, au tot felul de miracole, dar le prinde bine.

Rac - munca și legăturile profesionale sunt puse într-o altă lumină. Poate unii oameni pleacă din echipă sau unele proiecte dispar.

Leu - realizări legate de iubire, relația cu copiii și aportul pe care trebuie să îl aducă în educația lor. Probabil consideră că trebuie să dea mai multă libertate.

Fecioară - realizează că se bazează prea mult pe familie. Poate unele devin abia acum recunoscătoare, unele poate devin critice și se eliberează.

Balanță - o zi în care se realizează planurile lor de viață și drumul pe care l-au hotărât, dacă obiectivele sunt corecte și nu consumă prea multă energie.

Scorpion - vorbim de bani și au foarte multe alternative financiare, trebuie să nu se risipească și să aleagă pe cele mai eficiente.

Săgetător - schimbare la nivelul propriei ființe și conștiințe. Schimbare de comportament, dar și de sănătate, au mai multă grijă de ei.

Capricorn - pun accent pe controlul pe care vor să îl aibă asupra vieții lor, așa că dispar din acele grupuri sau asociații în care simt că mai mult alții fac jocurile.

Vărsător - accent pe iubirea și interesul partenerului de viață, vor să le sprijine realizările.

Pești - cântăresc dacă să se implice alături de interesele altora sau să își vadă de propriile interese, acolo unde au control deplin.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close