Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii sunt aplaudați la scenă deschisă, Scorpionii analizează la rece o relație

Horoscop 7 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii sunt aplaudați la scenă deschisă, Scorpionii analizează la rece o relație

Horoscop 7 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Libertate în gândire astăzi. Venim cu idei ingenioase și discutăm lucruri interesante.

Horoscop 7 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii sunt aplaudați la scenă deschisă, Scorpionii analizează la rece o relație
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    07 Sep 2022   •   08:54

O zi care ne pune puțin în alertă și ne deschide mintea. Să fim atenți la informații!

Horoscop 7 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, taxează chiar și prietenii, își spun punctul de vedere, dar este argumentat și sclipitor, așa că lumea îi ascultă.

Horoscop 7 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri ziua de astăzi aduce multă istețime, mai ales în mediul profesional. Pot ține pasul și cu tehnologia, dar și cu ideile cele mai îndrăznețe.

Horoscop 7 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii se informează. Important e lângă cine stau, ce citesc sau pe cine ascultă. Dar ajung la niște informații foarte importante pentru ei.

Horoscop 7 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci vorbim de o zi în care se antrenează în discuții, cu apropiați, legate de interesele lor și rezolvarea practică a unor aspecte din viața personală.

Horoscop 7 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, succesul acestei zile este legat de relații sociale și întâlnirile pe care le au. Pot face drumuri, vizite și astfel să întâlnească oameni interesanți. Le face plăcere să fie aplaudați la scenă deschisă.

Horoscop 7 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele muncesc inovativ. Sunt foarte receptive la ideile noi de pe piață, în doemniul lor profesional. Se prind foarte repede și aplică.

Horoscop 7 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, nu sunt sentimentale astăzi. Foarte raționale și analizează cu foarte multă luciditate ce se întâmplă sau relația personală. Pot comunica ușor și cu persoane aflate la distanță sau într-o altă limbă.

Horoscop 7 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua este marcată astăzi de istețime, mai ales într-o analiză rece și detașată a unor aspecte emoționale relaționale.

Horoscop 7 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători vorbim de informații pe care le au din mai multe surse. Trebuie să compare tot ce aud sau datele pe care le primesc și să nu se lase inspitiți să între într-o tabăra sau alta.

Horoscop 7 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, istețimea este legată de bani și de felul în care manevrează resursele financiare pe care le au. Nu-și riscă banii, ceea ce este foarte bine, și fac de două ori calcule înainte de a lua decizii.

Horoscop 7 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători o zi în care sunt inspirați să vorbească mult și să-și expună ideile, sau chiar să convingă pe cineva. Pot fi un pic cam insistenți și supărători pentru cei din jur, dar ceea ce spun este argumentat.

Horoscop 7 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești ziua aduce mai multă ascultare decât vorbire. Și e bine că iau aminte la ce au ceilalți de spus. În felul acesta își pot face o impresie foarte clară despre intențiile sau temerile cuiva.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close