Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 8 mai. Leii se lasă purtați de vânt. Berbecii scapă de stres

HOROSCOP 8 mai. Leii se lasă purtați de vânt. Berbecii scapă de stres

HOROSCOP 8 mai. Leii se lasă purtați de vânt. Berbecii scapă de stres
07 Mai 2019   •   17:47

Horoscop Berbec. Duci în tine de ceva vreme o obsesie, o frică ciudată, pe care nici tu nu ţi-o poţi explica, dar azi ai ocazia de a scăpa de acest stres. Deschide-te spre nou, spre aventură, spre schimbare, pentru că de ele e legată şi forţa ta de a trece peste acest hop. Dacă te-ai gândi mai bine, ţi-ai da seama că nici măcar nu sunt propriile tale temeri cele care te ţin captiv acum, ci te-ai lăsat influenţat de zvonuri negative, de poveşti nefaste, de eşecurile altora, şi, privind la felul cum tratează unii marile probleme, începi să aluneci şi tu pe aceeaşi pantă. Nici vorbă: tu nu eşti aşa, deci rupe-te de turmă, fii tu însuţi!

 

Horoscop Taur. Deşi, de felul tău, ai o atitudine mai rezervată chiar şi în faţa succesului, trebuie să-ţi depăşeşti teama pentru a te bucura cu adevărat de veştile bune care dau buzna în calea ta. Merită să sărbătoreşti mai entuziast reuşita, să arăţi lumii o faţă mult mai zâmbitoare şi mai veselă, pentru că iei parte la un eveniment cu adevărat deosebit care merită sărbătorit cu surle şi trâmbiţe. Da, poate eşti ceva mai prudent, ţi-e frică să spui hop până nu sari sau să povesteşti lumii despre fericirea ta până nu sunt toate clarificate, dar o atitudine pozitivă e binevenită oricând! Bucură-te, aşadar, cu toată fiinţa!

 

Horoscop Gemeni. Unele transformări se fac în timp îndelungat, încât nici nu le remarci efectele, deci, dacă tu speri urmări rapide şi spectaculoase, speri degeaba. Eşti în toiul unui proces profund de reformulare şi reconstrucţie, dar până ce lumea va şi remarca ce anume s-a schimbat la tine şi mai ales până ce tu însuţi vei descoperi că ai devenit altul, e posibil să mai treacă multă vreme. Dacă vrei să porneşti pe un drum nou, nu te gândi la schimbări bruşte de direcţie, ci fă schimbările pas cu pas, de la cele mai mărunte. Într-o zi vei avea revelaţia schimbării totale!

 

Horoscop Rac. Chiar dacă unele vise nu s-au împlinit atunci când ai vrut tu, ele nu înseamnă că s-au destrămat şi nu mai există, ci îşi aşteaptă rândul pentru a se materializa în alte vremuri. Adu-ţi aminte de planurile pe care le-ai abandonat cândva, în momente în care nu erau întrunite condiţiile optime ca ele să devină realitate şi readu-le la lumină. Ajunge doar să le mai treci din când în când în revistă pentru a-ţi aduce aminte de ele. Între timp, ai mai acumulat ani, experienţă şi informaţii care ar putea fi folosite în scopul pierdut pe parcurs, şi, într-o zi, vei ajunge acolo unde visezi! Dacă n-a mers acum un an sau doi, poate merge mult mai bine acum!

 

Horoscop Leu. Uneori e mai bine să te laşi purtat în derivă pe un ocean în furtună decât să încerci să vâsleşti cu orice preţ. Aşa vei păţi şi astăzi când toate încercările tale de a da explicaţii, de a convinge pe cei nervoşi din faţa ta, se vor solda cu iritarea şi mai mare a adversarului Ştii cum se spune: cel mai deştept cedează, deci ce-ar fi să fii tu înţeleptul care se retrage când simte că apele încep să forfotească? Lasă-i pe cel nervoşi să-şi verse năduful pe ceilalţi, dar nu pe tine, căci tu vei fi retras la timp ca să nu te atingă furtuna! Mai bine taci şi laşi uraganul să treacă pe lângă tine fără să te afecteze.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop astre
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close