Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au de suferit, Gemenii amână ce au de făcut

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au de suferit, Gemenii amână ce au de făcut

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Zi dificilă, azi. Putem avea sentimentul că cineva ne pune piedici sau ne blochează viitorul sau că lucrurile nu ne ies. 

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au de suferit, Gemenii amână ce au de făcut
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    08 Sep 2022   •   08:57

Horoscop 8 septembrie 2002, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, mai ales când e vorba de bani, sunt foarte atenți să nu îi blocheze cineva și culmea e că tocmai de la prieteni sau de la apropiați sau oamenii pe care contau, acolo trebuie să fie un pic mai atenți. 

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

La Tauri, relația cu autoritățile este un pic dificilă astăzi, mai ales dacă cineva se încăpățânează, o ţine pe a lui şi e surd la argumente. 

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, dificultățile pot fi legate astăzi de impedimente juridice sau legale sau acte care nu au fost bine întocmite ori înțelese. Și drumurile e posibil să fie amânate. 

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, atenție la alții mai mult. Pierd timp, energie, poate chiar bani pentru a ajuta sau pentru a compensa o greșeală pe care a făcut-o cineva.

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, imaginea lor poate avea un pic de suferit pentru că oamenii nu-i înțeleg sau nu acceptă faptul că sunt un pic cam radicali, riguroși sau poate reci, distanți cu persoanele pe care nu le prea înghit. 

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, atenție la muncă și la condițiile de lucru, care pot fi improprii. Și efortul fizic nu e recomandat să fie astăzi făcut în exces. 

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, dificultățile acestei zile pot fi legate în special de momentele de recreere, de care nu prea au parte sau nu în contextul în care Balanțele își doresc și lipsește afecțiunea, după care tânjesc foarte mult.

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, poate că pentru unii pot fi probleme cu căminul, pentru alții cu persoanele din cămin, mai ales cele în vârstă sau cele aflate într-o stare de neputință și este nevoie de ajutorul lor. 

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, vorbim astăzi de neînțelegerea unor aspecte sau nu sunt suficiente informații sau nu li se permite să ajungă la ele. Pun întrebări, nu primesc răspunsuri sau nu dau de persoana care ar trebui să dea aceste răspunsuri.

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii, din nou, sunt tentați să cheltuiască sau sunt nevoiți să cheltuiască. Sunt atenți totuși cu banii lor. Dacă au suficientă tărie, atunci rezistă cererii sau tentației de a scoate bani din buzunar. 

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, nu sunt în cea mai bună dispoziție. Este conjuncția aceasta Lună-Capricorn, care încă indică răceală sau distanțare. Nu vor să fie exploatați sau speculați și spun nu la multe lucruri. 

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, atenție la sănătate astăzi. Sunt semnale pe care trebuie să le ia în serios, pentru că se pot rezolva lucrurile. Pe de altă parte, nu pot interveni, ajuta și salva acolo unde li se cere ajutor și asta îi mâhnește un pic. 

Atenție la relațiile apropiate și mai multă luciditate pe pacursul zilei de azi.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close