Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9-15 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii văd soluții, Scorpionii sunt apreciați

Horoscop 9-15 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii văd soluții, Scorpionii sunt apreciați

Horoscop 9-15 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O săptămână care ne stimulează să muncim și să facem bine, mai ales în prima jumătate a săptămânii. De joi încolo accentul cade pe relații și este important cum comunicăm și colaborăm.

Horoscop 9-15 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii văd soluții, Scorpionii sunt apreciați
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mai 2022   •   08:55

Horoscop 9-15 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Început de săptămână tensionat pentru berbeci din cauza orgoliilor. Marți și miercuri au rezultate de pe urma muncii, se implică direct și pot obține bani. Atenție la relații în a doua jumătate a săptămânii. Sunt ajutați de Venus în zodia lor și știu să citească persoana din fața lor. În weekend nu sunt recomandate cheltuielile.

Horoscop 9-15 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Luni poate se simt nesiguri sau nu au chef de agenta pe care și-au propus. Pot fi discuții în casă. Marți și miercuri sunt în formă. Au încredere și văd soluții. Joi și vineri este recomandat să colaboreze cu oamenii de care au nevoie pentru a-și rezolva treburile. Se discută avantaje, reușite sau rezultate materiale. Atenție la relații și tensiuni parteneriale.

Horoscop 9-15 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Zi de luni tensionată din cauza vorbelor. Nu le pică bine un cuvânt, o expresie, o grimasă. Marți și miercuri sunt mai așezați și mai diplomați. Văd avantajele unei situații. Joi și vineri au idei și știu să cucerească. Evenimentele vor fi în favoarea lor. Sănătatea este prioritară în weekend.

Horoscop 9-15 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Grijă pentru bani luni. Pe undeva supurează niște finanțe și trebuie descoperit cum sau prin cine pierd bani. Nu este o săptămână cu cheltuieli. Marți și miercuri multă muncă de informare. Tensiuni în casă vineri. În weekend sunt în formă bună.

Horoscop 9-15 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Tensiuni cu autoritățile sau orice persoană care le pune frâne, luni. Marți și miercuri pot câștiga bani, au soluții, obțin rezultate. Drumuri și inspirații joi și vineri. Este posibilă o cheltuială neașteptată în weekend.

Horoscop 9-15 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Nu sunt impresionate de ce se întâmplă în jurul lor și sunt meteosensibile, luni. Marți și miercuri primesc vești bune și demersurile lor au succes. Atenție la bani vineri, fără cheltuieli. Discuții și cercetării în weekend. Au nevoie de răspunsuri și soluții.

Horoscop 9-15 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Nemulțumire luni. Nu își găsesc locul în societate. Marți și miercuri se gândesc la multe lucruri, dar sunt intuitive și empatice. Au intuiție în a doua jumătate a săptămânii. Fără cheltuieli în weekend.

Horoscop 9-15 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Au agenda încărcată luni. Sunt foarte responsabili. Marți și miercuri pot primi aplauze la scenă deschisă și asta îi încurajează. Tensiuni în a doua parte a săptămânii. Succesul depinde de ceilalți. În weekend trebuie să își încarce bateriile.

Horoscop 9-15 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Simțul dreptății este foarte accentuat luni. Pot fi nemulțumiți de persoane care nu îi înțeleg, însă dacă au răbdare marți și miercuri aspectele bune de pe harta lor le deschid ușile chiar și de la instituții mari sau pot face șefii mai receptivi la problemele lor. Miercuri primesc bani. Întâlniri frumoase și călătorii de joi până la finalul săptămânii.

Horoscop 9-15 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Griji pentru bani de care are nevoie cineva apropiat. Soluțiile vin marți și miercuri. Au căi deschise și comunicare bună cu superiorii. Foarte bune relații cu autoritățile joi și vineri. În weekend socializează și i-ar prinde bine o petrecere.

Horoscop 9-15 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Sunt atenți la cum îi vede lumea sau ce le cere. Sunt puțin tensionaț. Marți și miercuri au încredere în atuurile lor și știu cum să le livreze. Aduc la suprafață capacitățile lor. Rezolvă probleme juridice joi sau vineri. În weekend au nevoie d eodihnă.

Horoscop 9-15 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Atenție la sănătate încă de luni. Excesele din săptămânile trecute își vor spune cuvântul. Pot fi îngrijorați de lucruri care nu se potrivesc bine la locul de muncă. Marți și miercuri au întâlniri bune, ajutoare li sfaturi minunate. Pot primi un cadou joi și vineri. Călătorii în weekend, care îi ajută să își destindă sufletul.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close