Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii învârt foarte bine lucrurile, Fecioarele stau bine cu dragostea

Horoscop 9 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii învârt foarte bine lucrurile, Fecioarele stau bine cu dragostea

Horoscop 9 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Autoritate și pragmatism astăzi, o zi excepțională care ne poate aduce rezultate dacă ne manifestăm cu putere, cu demnitate, acolo unde trebuie să facem o treabă la locul de muncă sau în orice activitate. 

Horoscop 9 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii învârt foarte bine lucrurile, Fecioarele stau bine cu dragostea
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    09 Aug 2022   •   08:31

Horoscop 9 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 9 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii au verb în fața autorităților. Pot exista mici confruntări, dar vin cu argumente și este o zi excepțională și din punct de vedere financiar. Obțin rezultate. 

Horoscop 9 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Taurii știu să învârtă foarte bine lucrurile, mai ales când trebuie să-și pledeze niște interese în fața unor autorități. Pot obține chiar un act de care au nevoie. 

Horoscop 9 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Gemenii se bazează mult pe priceperea și cunoașterea unei persoane cu care discută. O fi convins-o să fie de partea lor, să le dea sfaturi sau să le facă un serviciu. 

Horoscop 9 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, plină de prestanță această zi, mai ales în întâlnirile pe care le au. Pot primi și invitații care flatează Racii și au o ținută impecabilă. E important să cunoască eticheta sau cutumele, formalitățile acolo unde ei sunt prezenți. 

Horoscop 9 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, muncă multă, dar cu bani, poate fi vorba de o activitate un pic altfel decât au desfășurat până acum și descoperă că pot obține bani și din altă ocupație. 

Horoscop 9 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua aduce chef, energie și drag de lucru și sunt creative, imaginative. Merge bine, dar totul este chiar să dedice această zi lucrului. Vorbe frumoase și istețe, și în plan sentimental. 

Horoscop 9 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele lucrează concentrat pe ce au de făcut. Poate chiar iau niște activități din urmă și reglează niște scăpări sau definesc mai bine o anumită etapă care aproape se încheie. 

Horoscop 9 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua aduce vorbe foarte bune, aranjamente, claritate în planurile pe care le au de făcut. Poate se consultă cu cineva sau pur și simplu prind niște informații care se asamblează bine în proiectele lor și au niște răspunsuri astăzi.

Horoscop 9 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, bani, mai mulți știu cum să îi obțină și știu cum să manevreze contextele juridice, actele și contractele, cunoscându-și drepturile și atuurile. 

Horoscop 9 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii sunt sentimentali astăzi și mai ales în discuțiile cu cei din jur sunt foarte sfătoși, ascultă cu luare aminte și de aceea punctează foarte bine prin observații sau sfaturi. 

Horoscop 9 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, muncă în surdină și poate în singurătate, pentru a se putea concentra și a putea face lucrurile bine de dragul cuiva, ca să mulțumească pe cineva. 

Horoscop 9 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Peștii au o zi foarte frumoasă relațional și amical, întâlniri frumoase, nu atât sentimentale, cât intelectuale, și își rezolvă niște lucruri sau își clarifică niște aspecte. 

O zi bună pentru foarte mulți dintre noi, mai ales dacă suntem cu picioarele pe pământ și știm să luăm ce este bun în viață.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close