Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Aceasta este zodia cu cel mai mare succes în viață. Totul le iese din plin!

Horoscop. Aceasta este zodia cu cel mai mare succes în viață. Totul le iese din plin!

Horoscop. Există o legătură între astre și succesul în viață? Ei bine, specialiștii consideră că da, iar unii nativi reușesc chiar să facă tot ce și-au pus în cap. Cine sunt norocoșii zodiacului aflați mai jos.

Horoscop. Aceasta este zodia cu cel mai mare succes în viață. Totul le iese din plin!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
02 Iul 2020   •   16:25

Un studiu realizat la Universitatea Connecticut (SUA) și publicat în revista de specialitate „Compre “Comprehensive Psychology” arată care este zodia care reușește cel mai mult în viață. Iar aceasta este cea a Vărsătorului.

Ce îi aduce succesul nativului

Potrivit studiului motivul principal pentru succes ține de caracteristicile speciale ale nativilor. Vărsătorii sunt caracterizați drept „străluciți”, cu un „simț de inovație foarte dezvoltat”, dar și cu o energie și gândire pozitive.

O altă trăsură ar fi pozitivismul care atrage binele în jurul lor. Și fluiditatea și adaptabilitatea Vărsătorului este un alt factor care sporește șansele de succes exponențial.

Alte zodii adaptabile sunt și Gemenii, Leul, Balanța, Săgetătorul, dar și Berbecul. La această concluzie a ajuns prof.dr. Mark Hamilton, după ce a analizat viața a 300 de personalități din diferite domenii. 

×
Subiecte în articol: Horoscop varsator
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close