Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt cele mai benefice luni ale anului 2019

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai benefice luni ale anului 2019

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai benefice luni ale anului 2019
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Ian 2019   •   22:06

HOROSCOP. Spre deosebire de 2018, când multe zodii au avut surprize neplăcute și multe dintre dorințe ne-au fost refuzate de soartă, în 2019 situația se îmbunătățește.

HOROSCOP. Ianuarie, în special după data de 9, este o lună norocoasă. Pentru zodiile de Foc și de Pământ, aceste ocazii se vor materializa în oferte de muncă, pentru zodiile de Apă vor fi șanse noi în dragoste. Iar pentru zodiile de Aer este o perioadă de acumulare.

HOROSCOP. Iulie va fi o lună specială și fericită pentru mulți nativi, datorită eclipsei de Soare la Luna nouă din Rac. O asemenea conjunctură este deosebit de norocoasă pentru zodiile de Apă și de Pământ, dar și ceilalți nativi vor resimți vibrațiile ei pozitive. 

HOROSCOP. Octombrie, în special a doua jumătate a lunii, după data de 14 octombrie, va fi o perioadă norocoasă pentru câștiguri, pentru călătorii și pentru achiziții importante, inclusiv pentru achiziții imobiliare. Cine se gândește și se pregătește din timp pentru a cumpăra un teren sau o casă este bine să aștepte luna octombrie când vor fi prețuri bune, potrivit libertateapentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop luni zodii
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close