Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care nu își respectă niciodată promisiunile

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care nu își respectă niciodată promisiunile

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care nu își respectă niciodată promisiunile
23 Ian 2019   •   14:45

Deși primul pas ar fi să judeci o astfel de persoană, este bine să analizezi cu atenție tipul de personalitate. În plus, pentru a înțelege mai ușor cum funcționează unii oameni, poți încerca să afli zodia lor, deoarece în acest mod vei găsi mai ușor explicații pentru comportamentul lor.

Balanță
Dacă o Balanță nu și-a respectat promisiunea și nu a făcut ceea ce ți-a zis, cel mai probabil acest lucru era peste puterile ei. De obicei nativii Balanță încearcă să ajute cât mai mult, însă asta înseamnă că își asuma prea multe proiecte și nu reușesc să își facă timp pentru tot ceea ce își propun. Astfel, nu este vorba despre reavoință, ci pur și simplu despre încercarea de a ajuta cât mai mult.

Vărsător
La fel ca în cazul Balanțelor, Vărsătorii vor să ajute oricând, însă de multe ori ei fac promisiuni pe care știu de la început că nu le pot respecta. Sunt o fire empatică, care ar face orice pentru persoanele dragi, ajungând să își sacrifice timpul și pasiunile în favoarea celorlalți. Această generozitate excesivă le aduce însă probleme, deoarece nu își pot îndeplini întodeauna obiectivele, ajungând să se simtă și ei dezamăgiți de propria persoană. Așadar, dacă un Vărsător a încălcat o promisiune, este bine să te întrebi dacă nu cumva are el nevoie de ajutor.

Pești
Peștii nu se pun întotdeauna pe primul loc, însă câteodată acțiunile lor îi afectează pe cei din jur, care îi consideră deconectați de realitatea înconjurătoare. Aceștia aleg de multe ori să trăiască în lumea lor perfectă, uitând că în realitate lucrurile nu ies întotdeauna conform planului. Ei se ghidează după intuiție și ajung să facă promisiuni pe care nu le pot respecta în nicio formă. Dacă ai în grupul tău de prieteni o persoană Pești, probabil știi deja că nu te poți baza pe acesta să își respecte promisiunile atunci când trebuie să se ocupe de lucruri concrete, precum organizarea unei călătorii.

Sursa: elle.ro.

×
Subiecte în articol: promisiuni zodii Horoscop
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close