Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care se vor căsători în 2019. Vezi dacă te afli printre ele

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care se vor căsători în 2019. Vezi dacă te afli printre ele

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care se vor căsători în 2019. Vezi dacă te afli printre ele
Sursa foto: Foto: pixabay.com
31 Oct 2018   •   14:57

Dacă anul 2018 nu a fost unul reușit din punct de vedere sentimental pentru ei, horoscopul anului 2019 aduce vești extraordinare pentru două zodii. Acesrea vor trai momente unice din punct de vedere amoros. 

Rac

Nativii zodiei Rac primesc o mare surpriză de la viață în anul 2019, chiar dacă acest an nu a fost tocmai unul reușit pentru ei, din punct de vedere sentimental. În anul care vine, aceștia pot cunoaște acea persoană specială care să le dea lumea peste cap și să îi împlinească suficient de mult încât să facă pasul cel mare. 

Chiar dacă nu sunt tocmai deschiși către o nouă relație, norocul le bate la ușă, iar acea persoană specială poate apărea chiar atunci când nu se așteaptă. Vor exista o mulțime de oportunități de a se îndrăgosti iremediabil în anul care vine. Trebuie să aibă mare încredere în farmecul personal, căci este anul lor și trebuie să profite din plin de tot ce li se oferă.

Capricon

Și pentru nativii zodiei Capricorn este anul perfect ca să își oficializeze relația. Nu mai are sens să amâne acest moment, căci probleme pot apărea oricând. Este anul în care acești nativi trebuie să se gândească mai mult la viața personală și să treacă pe locul al doilea cariera ori prietenii.

Pentru unii nativii ai zodiei ar putea fi ultima șansă de a fi fericiți alături de cineva, așa că nu ar trebui să o lase să îi scape printre degete pe acea persoană pe care o iubește mult. Să aibă curaj să treacă spre pasul următor.

Sursa: adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: zodii nunta
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close