Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Adevăruri neștiute despre Capricorni

HOROSCOP. Adevăruri neștiute despre Capricorni

11 Mar 2019   •   17:08
HOROSCOP. Adevăruri neștiute despre Capricorni

Dragă prieten Capricorn. La cât de practic sunteți, ne imaginăm că citiți și gândiți: Și toate acestea, la ce ajută? Ei bine, ajută să citiți că aveți multe lucruri bune. Multe. Ajută ca alții să învețe să vă cunoască mai bine și, mai presus de toate, ajută pentru ca ceilalți să vă poată aprecia.

Și ne ajută ca un tribut pentru dvs. Ne place să cercetăm pentru a cunoaște toate semnele zodiacului. Și cu nativii din Capricorn găsim mereu niște surprize minunate, ceea ce ne face să zâmbim și să ne gândim: uită-te la el, este atât de serios și cu toate acestea rezultă că, în același timp, el poate fi un jucăuș foarte atent. Zâmbiți? Asta e bine. Asta am vrut.

• Pentru că sunteți atât de perseverenți încât știți să obțineți mereu ceea ce doriți în viață. 
• Pentru că aveți un caracter al celor care servesc în viață pentru a fi lideri. Și chiar lideri buni.
• Pentru că există o parte din dvs. care știe foarte bine cum să se conecteze cu ceilalți. Dacă nu mai faceți asta, este pentru că nu doriți.
• Pentru că știți cum să păstrați suficient sânge rece pentru a controla totul, dar și pentru a nu observa nimic despre care gândiți sau ce vreți să faceți.

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close