Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 aprilie. Leii au prea mult de muncit. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Horoscop 27 aprilie. Leii au prea mult de muncit. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Horoscop 27 aprilie. Leii au prea mult de muncit. Ce se întâmplă cu celelalte zodii
Sursa foto: Foto: pixabay.coim
27 Apr 2016   •   08:24

Berbec

Multa energie iti este disponibila astazi, in zona carierei si afacerilor. E momentul sa faci un pas consistent inainte, ori sa treci la actiune spre a-ti atinge un obiectiv important. Oricum, te pregatesti de schimbari si inceputuri esentiale, atat in ce priveste proiectele profesionale cat si in ce priveste anturajul, viata sociala si relatiile.

Taur

Pentru tine, este o zi favorabila demersurilor juridice sau legate de studii, diplome, relatii cu strainatatea, calatorii…E posibil ca o problema persistenta sa se rezolve astazi foarte usor, daca te detasezi si ai incredere in posibilitatile inca nevazute si nestiute. In alta ordine de idei, viitorul suna bine pentru tine, mai cu seama ca imaginatia te ajuta sa-l zugravesti in versiunea adecvata.

Gemeni

Traversezi o perioada importanta in ce priveste familia si tot ce reprezinta spatiul tau intim. Acum capeti claritate, stii exact ce trebuie facut si cum sa-ti cresti buna-starea acasa si in general. E posibil ca astazi sa ai parte si de niste daruri, favoruri sau beneficii materiale neanticipate. Insa darul cel mai pretios este totusi intuitia ta, care functioneaza exceptional astazi.

Rac

Ziua aduce semne bune si indicii care sa te ajute in cadrul parteneriatelor si colaborarilor tale. Desi in aceasta perioada, constati ca nu poti inainta pastrand toate relatiile in forma actuala, deci esti nevoit sa lasi in urma unele acorduri pentru a inainta, este totusi de bun augur tot ceea ce se deschide in fata ta, prin crearea acestui spatiu nou. Ideal ar fi sa functionezi pragmatic si orientat catre solutii si rezultate bine stabilite, din aproape in aproape.

Leu

O zi axata pe munca, in care poti avea mari satisfactii daca iti organizezi eficient timpul si resursele. Luna in Capricorn te sprijina sa gasesti solutii excelente pentru cresterea randmentului, dar si pentru dezvoltarea unor proiecte si activitati in care esti implicat. In plus, este o zi in care e bine sa te ingrijesti de sanatate, fie si doar prin a-ti lua mai multe pauze.

Fecioară

Aceasta zi contine un excelent potential creator iar prezenta Lunii in Capricorn este si un agent al iubirii si deschiderii inimii. Chiar daca nu ai certitudini in aceste privinte, ba chiar ai parte de surprize de tot felul, partea buna este ca ai energia si forta necesare pentru a crea ce-ti doresti si pentru a initia actiuni clare, concrete si cu impact pe termen lung. Doar fii atent la ce-ti doresti cu adevarat si actioneaza in consecinta.

Citește horoscopul integral pe astrocafe.ro.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close