Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 august. Probleme financiare delicate pentru Berbeci

Horoscop 9 august. Probleme financiare delicate pentru Berbeci

Horoscop 9 august. Probleme financiare delicate pentru Berbeci
09 Aug 2016   •   08:24

BERBEC

Capitolul financiar îți dă bătăi de cap, deoarece pot apărea cheltuieli deosebite prin intermediul altora. Însă este vorba despre plata unor daune făcute de alții, de achitarea unor restanțe la facturi, taxe, impozite sau ești nevoit să îți reevaluezi relațiile cu diverse instituții financiare. Răbdare, prudență și atenție sporită la tot ce ține de bani și bunuri comune.

TAUR

Relațiile parteneriale și proiectele alcătuiesc subiectul principal al zilei. Contradicțiile dintre ce îți dorești tu și ce îți oferă ceilalți sunt destul de mari. Atentie la ce spui, deoarece se pot strica relatii bune sau se pot destrama parteneriate profitabile. Ascultă și părerea celorlalți. Partenerul de viață îți poate face reproșuri legate de slaba ta implicare în cuplu.

GEMENI

Se întrezărește multă forfotă la serviciu, dar și acasă. Relatiile colegiale sunt umbrite si bine ar fi să ai în vedere că nu te poți baza pe nimeni. Dozează-ți eforturile si selectează prioritățile de lucrat. Organismul îți poate da semnale de oboseală, dar și unele afectiuni vechi se pot evidenția. Odihneste-te si foloseste doar remedii naturale pentru îmbunătățirea stării tale generale.

RAC

Veselia si dorinta de iubire sunt principalele aspecte care te intereseaza astăzi. Relatia cu persoana iubita fluctuează, însă sunt momente pasagere. Se poate isca un mic conflict între generații, dar ambele părți pot învăța ceva din asta. Sănătatea este slabită, deci fii mai atent la semnalele organismului. Spre seară, adună-i pe cei dragi la o mică petrecere.

LEU

Segmentul domestic are nevoie de atenția și sprijinul tău. Sunt momente bune pentru a sta mai mult cu membrii familiei, a lua legătura cu rudele și pentru a rezolva chestiuni patrimoniale sau a plănui treburi gospodărești de anvergură. La finalul zilei, detașează-te de senzațiile neplăcute si bucură-te de un mic chef alaturi de cei dragi.

FECIOARĂ

Ziua te predispune la călătorii pe distanțe scurte. Esti nevoit sa faci mai multe comisioane, însă te vei descurca fără probleme. O discutie cu cineva apropiat te poate pune pe ganduri. Atentie la relatiile cu prietenii si protectorii, deoarece sustinerea pe care ti-o ofera acestia lasa mult de dorit. După-amiaza este potrivită pentru o reuniune cu cei dragi.

Citește horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus, pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close