Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 august. Leii sunt vedetele zilei. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Horoscop 29 august. Leii sunt vedetele zilei. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Horoscop 29 august. Leii sunt vedetele zilei. Ce se întâmplă cu celelalte zodii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
29 Aug 2016   •   08:21

BERBEC

Cheful de distracții și aventuri te va face remarcat în anturaj. Veselia de care dai dovada i-ar putea deranja pe ceilalti, dar mai ales pe cei dragi. Temperează-ți atitudinea! Relatiile cu persoana iubita sunt tensionate, dar șarmul tău caracteristic poate aduce lucrurile pe un făgaș bun. In dupa-amiaza zilei se întrezărește multă forfotă în sfera muncii.

TAUR

Treburile gospodaresti și dialogurile cu membrii familiei au succes. Curățenii generale, reparatii curente, amenajarea gradinii sau achiziționarea unor decorațiuni interioare. Unele relații sunt tensionate, dar până la finalul zilei totul va fi bine. Esti creativ, vesel pe alocuri si bine ar fi sa îi lași și pe ceilalți să se bucure de ideile și realizările tale.

GEMENI

Se pare ca in prima parte a zilei vei avea de călătorit. Scopurile pot fi diverse, dar cu folos. Comunicarea este deficitară, astfel incat bine ar fi sa exersezi dictonul „tăcerea e de aur“. Rudele sau prietenii apropiati iti solicita ajutorul. Rezolvă-ți treburile personale, dar fii alaturi si de cei dragi. Dupa-amiaza este favorabilă relaxării și dialogului cu cei dragi.

RAC

Chestiunile financiare cotidiene sunt la ordinea zilei. Te poti ocupa de cumparaturile necesare traiului zilnic, dar rezuma-te doar la strictul necesar. Sunt posibile cadouri si recompense de la cine te astepti mai putin. In a doua parte a zilei, o ruda sau un prieten apropiat are nevoie de ajutorul tau. Detaseaza-te de problemele celorlalti si nu lua de bun chiar tot ce ți se spune.

LEU

O zi minunată, deoarece ai energie și o mare dorință de afirmare. Relatiile parteneriale te solicita  mult, insa totul este in favoarea ta. Recomandarea astrelor este să-ți programezi vizite la saloanele de intretinere corporala sau sa te gandesti la  parcurgerea unor cursuri de dezvoltare personala si relationala. Cadouri-surpriză sau o recompensa binemeritată.

FECIOARĂ

Esti destul de retras astazi. Dorinta de a fi doar cu tine insuti este la cote inalte. Gandeste-te pe indelete la noi directii de viata si elimina din jurul tau tot ce te impiedica. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului circulator și pe inimă. Spre sfârșitul zilei te vei simți mai bine, însă ocupă-te doar de treburi ușoare. Cheltuiește doar strictul necesar.

Citește horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus, pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close