Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Cadouri de Crăciun în funcţie de zodie. Taurul iubește florile, Leul s-ar bucura la produse de lux

Horoscop. Cadouri de Crăciun în funcţie de zodie. Taurul iubește florile, Leul s-ar bucura la produse de lux

Horoscop. Cadouri de Crăciun în funcţie de zodie. Sărbătorile se apropie. Nu mai e mult până la Crăciun şi trebuie să luăm cadourile pentru cei dragi.

Horoscop. Cadouri de Crăciun în funcţie de zodie. Taurul iubește florile, Leul s-ar bucura la produse de lux
Sursa foto: Pixabay.com/bob_dmyt
de Silvia Preda    |    02 Dec 2021   •   23:47

Horoscop. Cadouri de Crăciun în funcţie de zodie. Fiecare zodie are anumite înclinații și activități preferate, spune astrologul american Susan Miller pentru Glamour. "Când cumperi cadouri bazate pe semnul zodiacal al cuiva, poți să răspunzi acestor preferințe", adaugă ea.

Horoscop Berbec. Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru Berbec

Berbecul este condus de planeta neînfricata și activă Marte, ceea ce explică natura lor aventuroasă și competitivă. Sunt antreprenorii zodiacului. Dacă vrei să faci un Berbec fericit, dăruiește-i o haină frumoasă, potrivită pentru job, sau accesorii pentru biroul de acasă. Astrologul american Susan Miller recomandă cadouri axate pe fitness, cum ar fi un abonament yoga sau un ceas inteligent, care pot atrage personalitățile lor competitive.

Horoscop Taur. Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru Taur

Taurul e guvernat de Venus, care este planeta frumuseții și a iubirii. Ca atare, Taurii sunt foarte senzuali. Taurul iubește florile – le-ai putea oferi un buchet, o plantă de apartament sau poate chiar o consultație cu un grădinar. De asemenea, un parfum nou, o zi la spa sau un halat de baie moale și superb pot face un Taur fericit.

Horoscop Gemeni. Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru Gemeni

Gemenii sunt conduși de Mercur, planeta comunicării și intelectului. Deloc surprinzător, Gemenii iubesc stiloul și hârtia. Ar aprecia un stilou bun sau articole de papetărie personalizate. Gemenii pot fi, de asemenea, surprinşi cu o carte bună.

Horoscop Rac. Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru Rac

Pentru Rac, acasă este locul în care este inima. Racul este guvernat de lună, care guvernează casa și orice este asociat cu aceasta. Le place să gătească și ar aprecia o nouă tigaie. Racii pot fi, de asemenea, foarte orientați spre familie și s-ar bucura de un album foto personalizat.

Horoscop Leu. Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru Leu

Leul iubitor de atenție este guvernat de Soare. Vor să se îmbrace bine și să facă impresie. Cele mai bune alegeri pentru ei? Îmbrăcăminte de la designerul lor de modă preferat, o sticlă de șampanie sau produse de frumusețe de lux. 

Horoscop Fecioară. Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru Fecioară

Ca semn de pământ, Fecioarelor sunt pasionate de toate lucrurile naturale și bazate pe pământ. Ar aprecia unele produse ecologice de frumusețe sau o activitate pe care o pot face cu mâinile lor, cum ar fi cursurile de gătit.

Horoscop Balanţă. Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru Balanță

La fel ca Taurul, Balanța este condusă de Venus senzuală și iubitoare. I-ar plăcea o bluză sau o faţă de pernă mătăsoasă.
Balanţele apreciază lucrurile frumoase și le-ar plăcea o piesă de artă. Multe Balanțe își dedică viața artei sau muzicii.

Horoscop Scorpion. Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru Scorpion

Scorpionii pot fi misterioși. Femeia Scorpion poartă mult negru și piele – i-ar plăcea o geantă din piele de înaltă calitate sau o jachetă frumoasă. Bărbaţii ar prețui un cadou personalizat.

Horoscop Săgetător. Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru Săgetător

Săgetătorul este condus de Jupiter, planeta pozitivității și optimismului. Le-ar plăcea o copertă de pașaport, o valiză sau un bilet dus-întors undeva departe de casă. Preferă îmbrăcămintea practică, confortabilă, cum ar fi o pereche bună de blugi sau un tricou clasic.

Horoscop Capricorn. Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru Capricorn

Practici și ambițioși, Capricornii sunt conduși de Saturn, planeta disciplinei. Capricornii iubesc lucrurile cu valoare istorică. Ar fi grozav un card cadou de folosit la un muzeu local sau o carte.

Horoscop Vărsător. Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru Vărsător

Conduse de planeta Uranus, zodiile Vărsător sunt excentrice. Ei apreciază tehnologia și le pasă profund de planetă. Vărsătorul este atât de fericit în magazinul Apple, spune astrologul Susan Miller. Ei iubesc electronicele.

Horoscop Peşti. Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru Pești

Peştii sunt condusţi de planetele Neptun şi Jupiter, care reprezintă imaginaţia si, respectiv, optimismul. Acest semn de apă acordă prioritate îngrijirii de sine și ar aprecia cadouri de lux, cum ar fi o bombă de baie scumpă, papuci pufoși și cearșafuri de calitate.

Sursa: glamour.com

×
Subiecte în articol: Horoscop cadouri cadouri de Craciun
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close