Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 - 24 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să fie prudenți, Scorpionii sunt sub cronometru

Horoscop 18 - 24 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să fie prudenți, Scorpionii sunt sub cronometru

Camelia Pătrășcanu a prezentat, duminică, previziunile astrale pentru săptămâna 18 - 24 mai. Urmează o săptămână cu Luna în scădere, așa că vom avea ceva de eliminat din viața noastră, atitudini care ne rețin să avem putere, să avem curaj, pentru proiectele pe care le desfășurăm.

Horoscop 18 - 24 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să fie prudenți, Scorpionii sunt sub cronometru
Sursa foto: antena3
17 Mai 2020   •   09:45

Berbec - poate fi o săptămână complicată, cel puțin spre început, Luna este în semnul lor zodiacal luni și marți, de aceea poate sunt mai sensibili la cuvintele celor din jur, la situațiile pe care le traversează și își doresc să aibă mai multă influență și mai multă putere. De aceea reacționează mai accentuat la ceea ce li se pare jignire sau ofensă. De asemenea, relațiile cu autoritățile sunt tensionate luni și marți și știu să facă bani miercuri și joi, au idei grozave, unele legate și de locul de muncă, iar sambătă și duminică sunt pline de deplasări și călătorii. 

Taur - luni și marți aduce prudență. Nu li se recomandă să iasă la bătaie sau să-și spună într-un mod prea direct opiniile. Însă pot sesiza ce îi deranjează pe ceilalți, care sunt punctele sensibile, nevralgice ale celorlalți, astfel încât miercuri și joi au o hartă foarte bună, știu exact cu cine să colaboreze, cum să se descurce în situațiile complicate și fac o schimbare destul de bruscă de dispoziție, de atitudine, de discurs, sesizând mai bine oportunitățile pentru ei. Unele sunt chiar financiare, mai ales la sfârșitul săptămânii, când își vor da seama care sunt zonele productive pentru ei și care sunt proiectele din care trebuie să se retragă pentru că mai mult păgubesc. 

Gemenii - săptămână care începe sub astre foarte sociale, întâlniri multe, popularitate luni și marți, unii flirtează și cumva vor să se agațe de modernitate, vor să se adapteze situațiilor actuale, să fie primii în trend, să vadă care sunt direcțiile în care curg evenimentele. De aceea sunt foarte prudenți la ceea ce fac alții, ce alegeri fac, ce îndrăznesc să facă alții, miercuri și joi în special, pentru ca în weekend să facă tot felul de calcule, cu privire la ceea ce e bine să facă și ce nu.

Rac - luni și marți vin cu confruntări, cu persoane care vor să se impună în viața lor, cu care colaborează dar nu le convine și fac pe șefii. Este bine să înceapă să își asume abilitățile de lider. Miercuri și joi pot deveni foarte populari dacă iau atitudine, dacă se verticalizează, dacă spun nu autorităților poate chiar și în numele celorlalți. Discuții pentru viitor, iar în weekend grijă pentru sănătate.

Leu - sunt în formă luni și marți, au tot felul de idei privind viitorul, întâlniri și proiecte diverse și sunt într-o formă foarte bună. Animați, încrezători în propriile forțe. Miercuri și joi sunt destul de mobilizați încât să ia niște decizii suprinzătoare pentru cei din jur, decizii de carieră, de acțiuni și proiecte care câștigă adepți, astfel încât nu merg singuri pe acest drum. Sunt și unele persoane care nu îi înțeleg. În weekend vor fi cu prietenii, dar fără excese și fără cheltuieli. 

Fecioară - se bazează pe capacitățile altcuiva, luni și marți, de aceea ar face bine să aprecieze capacitatea acestor persoane de care depind. Zile bune miercuri și joi pentru a primi vești oficiale de la autorități. O aprobare, un act, o diplomă, o autorizație, tot felul de demersuri oficiale care se pot solda cu succes și asta le poate deschide nou culoare pentru alte activități. În weekend au tot felul de sarcini de bifat.

Balanță - au o săptămână foarte relațională, este foarte important cum se înțeleg cu persoanele de lângă ei și tot solicită de la ele, inclusiv de la colaboratori, poate de aceea și riscă să pună presiune pe persoanele pe care se bazează în acest moment dar le și apreziază valoarea și le stimulează să dea tot ce au mai mult miercuri și joi când cineva vine și descurcă lucrurile. În weekend, călătorii și persoane cu care nu s-au văzut de mult timp. 

Scorpion - lucrează sub cronometru luni și marți, pot fi și momente tensionate, dar sunt autoritari, se implică și pot rezolva lucrurile. De aceea sunt superbe lucrurile miercuri și joi, în sensul că lucrurile ies bine, înțeleg despre ce este vorba, îi fascinează același scop comun și pot avea sentimentul că au statuat un pareneriat. În weekend, trebuie să fie atenți cu partenerul de viață, fără excese și grijă pentru sănătate. 

Săgetător - sunt într-o formă foarte rebelă luni și marți, vor să facă lucrurile când vor ei și cum vor ei, greu de lucrat cu ei, însă recuperează această dispoziție miercuri și joi când au rezultate foarte bune chiar și financiare și sunt foarte dispuși să își aducă contribuția. În weekend atenție la relația partenerială, vorbe care sunt întoarse, răstălmăcite. 

Capricorn - luni și marți zile de frământare, pentru familie, casă sau nesiguranța locului de muncă, însă miercuri și joi au curajul să facă un salt fie la locul de muncă sau la alt tip de ocupație și cineva îi încurajează pentru asta. Poate fi o persoană din familie sau copiii. În weekend își fac planurile cum să așeze aceste planuri într-o formă cumpletă. 

Vărsător - sunt detul de agitați luni și marți, unii pe drum, alții cu tot felul de idei și soluții, cântărind care este mai bună sau care e mai oportună să fie aplicată. Sunt destul de agitați pentru că urmăresc foarte multe în același timp. Miercuri și joi sunt mai așezați și mai coerenți, mai ales facă și-au făcut o agendă a lucrurilor sau reușesc să se așeze și să ia lucrurile etapizat. În weekend distracție, atenție la excese și la cheltuieli.

Pești - săptămâna începe cu strategii financiare. Bine ar fi să își țină banii în buzunar, dar să se gândească înainte de a aduna banii în buzunar, pentru că astrele ajută. Idei noi, curaj, inspirație, astfel încât să poată spori. Foarte bune zilele de miercuri și joi sub aspect financiar - administrativ. În weekend în familie, în casă, cu o persoană care se cam plânge și care trebuie ajutată. 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close