Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Ce trebuie să faci ca să-ți ții bărbatul lângă tine în funcție de zodie

HOROSCOP. Ce trebuie să faci ca să-ți ții bărbatul lângă tine în funcție de zodie

22 Apr 2019   •   15:01
HOROSCOP. Ce trebuie să faci ca să-ți ții bărbatul lângă tine în funcție de zodie

Se spune că cine îți este destinat să-ți fie alături, să te însoțească pe drumul vieții o va face indiferent de situații, de crize care pot apărea în relație; altfel spus îți va fi alături necondiționat. Însă suntem conștiente toate de faptul că trebuie să apelezi și la anumite strategii pentru a-ți ține bărbatul lângă tine. Care sunt acestea în funcție de zodia lui? Află în acest articol toate secretele la care trebuie să apelezi. 

Berbec

Bărbatul berbec nu are nevoie de prea multe lucruri ca să fie constant alături de tine. Trebuie să îi acorzi spațiul său, momente în care să poată fi singur cu gândurile sale, pentru că astfel îi vei da sentimentul de siguranță și de încredere din partea ta către el. 

Taur 

Deși nu își expun latura romantică, Taurii au nevoie de foarte multe dovezi de afectivitate din partea ta astfel încât să îți rămână alături. Așă că ai grijă să îl mângâi constant, să îl săruți, să îi oferi momente relaxante doar prin simple atingeri, dar care pentru el vor conta enorm. 

Gemeni

Pentru ca bărbatul Gemeni să rămână lângă tine, acesta trebuie să îți simtă în mod constat interesul pentru tot ceea ce i se întâmplă. Astfel, ai grijă să îl întrebi cu regularitate detalii despre el, despre ceea ce face zilnic, în așa manieră încât să vadă cât de mult înseamnă pentru tine. 

Rac

Bărbatul Rac este dependent de momente romantice, așa că ai grijă să fii cât mai drăgăstoasă cu el, să îi dăruiești lucruri care îl interesează sau de care este pasionat. Aceste atenții vor conta foarte mult pentru acesta, motiv pentru care îl vei putea ține lângă tine mereu.

Leu

Bărbatul Leu este destul de dificil de ținut lângă tine pentru o lungă perioadă, însă nu imposibil. Pentru ca acesta să poată rămâne lângă tine trebuie să îi demonstrezi constant că îi ești fidelă, trebuie să te comporți cu el ca și cum ar fi cea mai importantă persoană din univers. Doar așa îl poți ține lână tine.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close