Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Cei mai buni vecini în funcție de semnul zodiacal

HOROSCOP. Cei mai buni vecini în funcție de semnul zodiacal

de S.T.    |    08 Oct 2019   •   23:06
HOROSCOP. Cei mai buni vecini în funcție de semnul zodiacal
Sursa foto: Foto: pixabay.com

HOROSCOP. Cei mai buni vecini în funcție de semnul zodiacal.

HOROSCOP Rac

Racii sunt niște vecini minunați, tocmai pentru că au capacitatea de a fi gazde excelente, mai ales în preajma sărbătorilor. În plus, aceștia sunt mereu dispuși să ajute, fără să aștepte nimic în schimb.

HOROSCOP Capricorn

Capricornii sunt vecini buni pentru că sunt atenți să nu îi deranjeze pe cei din jur, își văd de treburile pe care le au, însă sunt tot timpul dispuși să ajute.

HOROSCOP Leu

Leii vor ca toată lumea să se simtă bine și se oferă tot timpul voluntari când vine vorba de a ajuta pe altcineva. Dacă apare vreo problemă cu un vecin, Leii rezolvă problema printr-o discuție elegantă.

HOROSCOP Balanță

Balanțele au tot timpul grijă ca volumul televizorului să nu îi deranjeze pe ceilalți. Dacă un vecin are un copil sau un animal, Balanțele empatizează și nu o să fie niciodată deranjate de gălăgie.

HOROSCOP Fecioară

Dacă ai nevoie de cineva să îți repare ceva prin casă, Fecioarele sunt perfecte pentru asta. Persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt gata mereu să ofere o mână de ajutor și, în plus, au niște povești grozave.  

Sursa: jurnalul.antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close