Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cele mai manipulatoare 5 zodii! Fecioara, trișor emoțional

HOROSCOP. Cele mai manipulatoare 5 zodii! Fecioara, trișor emoțional

HOROSCOP. Cele mai manipulatoare 5 zodii! Fecioara, trișor emoțional
28 Ian 2019   •   13:41

1. FECIOARĂ

Fecioara este un trișor emoțional. Semnul Fecioarei nu denotă afacerile fizice, ci afacerile mentale. Ei vor încerca inițial o mulțime de tertipuri pentru ca relația lor să funcționeze în felul în care și-l doresc. Ei, la final, vor fi frustrați de situații și lucruri mărunte. Ei pot părea a fi tipuri de oameni de încredere și responsabili, dar în schimb nu sunt ceea ce par a fi pentru că manipulează faptele și răstălmăcesc adevărul, toate acestea din spatele scenei, fiind de departe de acuzații. Fecioara esteun expert când vine vorba de manipularea situațiilor și oamenilor. În einu poți avea niciodată încredere și trădarea altora din punct de vedere emoțional este trăsătura lor caracteristică.

2. PESTI:

Acest semn al peștelui este cel al celei mai de seamă categorii de manipulatori . Ei nu se vor gândi de două ori să-i înșele  pe alții, dacă asta le aduce mult profit și impresia că fac afaceri profitabile. Ei sunt atrași de tipul misterios și clandestin de lucruri și situații. Ei sunt mai mult  genul de om  geloas și posesiv, vor trișa dacă vor crede că partenerul lor a făcut-o înaintea lor. Chiar dacă sunt gelosi pe cineva,  vor minți și vor înșela  pentru a face acea persoană să se simtă de asemenea plină de  gelozie.

Peștii sunt prinși în mijlocul unei crize. Aceasta este trăsătura pe care o împărtășesc cu Leii. Un pește nu se va îngriji foarte mult de nimic altceva decât de a lucra la planul de a înșela  un coleg și a dezvolta o dispreț pentru el.

Citeste mai mult pehoroscop YVE.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii fecioara
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close