Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Cristina Demetrescu, pentru finalul lunii august 2022. Bani neașteptați pentru Raci, protecție astrală pentru Balanțe

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru finalul lunii august 2022. Bani neașteptați pentru Raci, protecție astrală pentru Balanțe

Cristina Demetrescu a prezentat previziunile astrale pentru finalul lunii august 2022. Potrivit astrologului, aceasta este o perioadă cu multe fenomene astrale care vor influența destinul zodiilor.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru finalul lunii august 2022. Bani neașteptați pentru Raci, protecție astrală pentru Balanțe
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    19 Aug 2022   •   17:14

„Toată perioada aceasta, până în luna noiembrie, din șapte în șapte zile, când ajunge Luna și completează aceste conjuncții mai turbulente, care mai ales pe cei care avem un program bine stabilit. Ne stresează că nu știm ce se întâmplă.

Sunt relaxați cei care nu se bazează pe anumite programe, oamenii liniștiți care să își trăiască viața așa cum vine. Venus este în zodia Leului, asta aduce multă bucurie, noroc, lecții noi de dragoste.

Mercur, planeta mentalului și a comunicării, schimbă zodia pe 27 august. Trece din Fecioară în Balanță. Atenție la detalii, la amănunte. Lucrurile importante nu le trecem cu vederea. Marte intră în zodia Gemeni și o să stea până pe 25 martie. Atenție la viteză, la acte, la pierderi, la furturi”, a dezvăluit Cristina Demetrescu la Pro TV.

Horoscop August 2022 Berbec

Berbecii au noroc în dragoste. Oamenii în vârstă restabilesc anumite legături cu copiii, cu nepoții. Venus aduce vești bune, femeile pot rămâne însărcinate, se pot căsători.

Horoscop August 2022 Taur

Taurul beneficiază de Venus în casă, pot să-și cheme prietenii la un grătar, să le arate mobila noua. Cei care-și caută o locuință, vor fi ajutați să-și găsească ceva frumos și pe gustul lor.

Horoscop August 2022 Gemeni

În cazul Gemenilor, Venus îi ajută foarte mult la comunicare. Pot lua niște cursuri de scriere creative. Pot da anumite examene sau să se înscrie la studii. Stau foarte bine la capitolul dragoste.

Horoscop August 2022 Rac

Racul își echilibrează bugetul. Le intră bani în cont din diferite surse, de la părinți, poate vând o bijuterie sau recuperează o datorie. Mai mult, pot achiziționa lucruri de valoare, care să le rămână peste ani.

Horoscop August 2022 Leu

Leul beneficiază cel mai mult de acest Venus. Este în centrul atenției, arată bine și se simte bine. Are chef de dragoste și este generos. El este cel care s-ar putea să-i adune pe oameni, foarte mulți depind de el și de energia lui bună.

Horoscop August 2022 Fecioară

Venus le ajută pentru sănătate. Se odihnesc mai bine. Au gândurile lor care le ajută, poate au aflat ceva sau trăiesc o iubire secretă.

Horoscop August 2022 Balanță

Balanțele au suport, sunt protejate atât astral, cât și de prieteni. Primesc invitații, propuneri și ponturi. Trebuie să participe acolo unde sunt chemați, deoarece asta îi va ajuta.

Horoscop August 2022 Scorpion

Scorpionul are o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional și de prestigiu. Devine cetățeanul fruntaș, face ceva bun și este apreciat.

Horoscop August 2022 Săgetător

Săgetătorilor li se deschid drumuri. Venus este pe casa călătoriilor în străinătate. Unii se hotărăsc ce facultate vor să facă, ce examene vor să dea și ce vor să facă în viitor.

Horoscop August 2022 Capricorn

Capricornilor, Venus le aduce bani. Chiar dacă au un salariu fix, beneficiază de tot felul de investigații, reduceri. Este bine să negocieze.

Horoscop August 2022 Vărsător

Este într-o perioadă foarte bună, devine optimist. Cei care sunt căsătoriți se simt bine cu partenerul de viață, vor să facă un copil, să reaprindă flacăra iubirii.

Horoscop August 2022 Pești

Venus le aduce sănătate Peștilor. Se simt bine, găsesc terapii care să-i ajute. Foarte mulți nativi trebuie să-și aducă aminte de înclinația către artă și să-și descopere talentul.

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu Horoscop
Parteneri
Cenunţătorul lui Coldea la DNA, dezvăluiri explozive despre şantaj
x close