Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Cristina Demetrescu. Cum poți face bani, în funcție de zodie

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum poți face bani, în funcție de zodie

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit recent despre cum pot face bani nativii zodiacului fără să aibă nevoie de un efort foarte mare sau de studii superioare.

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum poți face bani, în funcție de zodie
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    19 Apr 2022   •   18:08

"De când a intrat Lilith în zodia Racului sunt multe scenarii - lumea se sperie și nu prea știe ce are de făcut. Vorbim despre două eclipse care vor urma și au legătură cu banii. Acolo este și planeta Uranus care și-a propus timp de 7 ani, undeva până prin 2027, să inverseze ordinea lucrurilor, să ne scape de conservatorist, de ideile fixe, să ne ajute cumva să ne reinventăm.

Este o zodia e banilor dacă avem viziune și reușim să rezolvăm acest puzzle al vieții, vom reuși să ieșim și din această situație, care este una ciclică, dar nu cred că trebuie să vedem doar partea negativă, trebuie să vedem și oportunitățile", a spus Cristina Demetrescu, într-o emisiune TV.

Berbec

Ar putea să facă tot felul de meserii care țin de curaj, de îndrăzneală - ei sunt cei mai independenți, pot fi pompieri sau alte meserii care țin de salvarea altora. Pot fi instalatori, cei care pun mâna pe obiecte metalice, chiar fier forjat. Sport, antrenori de fitness, tot ce ține de zona capului, pensat, tuns, masaj, terapie cranio-sacrală sau ghizi.

Taur

Ar putea să fie foarte buni bucătari, tot ce ține de bucătărie, patiserie, cofetărie, cei care lucrează cu florile, grădinarii, agricultorii, cei care lucrează în industria muzicii. Taurul poate să fie un foarte bun bijutier, pentru că totuși este o zodie venusiană. Orice meserie care are legătură cu banii, cu finanțele.

Gemeni

Meserii care au legătură cu abilitățile de comunicare sau îndeletnicirile manuale. În afară de faptul că pot lucra cu acte, cu documente, curieri, servici, Gemenii sunt foarte buni maseuri, pot scrie, pot traduce, pot fi profesori.

Rac

Pot face orice activitate legată de protecție, protecția mediului, protecția copiilor, tot ce ține de casă, imobiliare, feng-shui.  De asemenea, pot administra pensiuni.

Leu

Tot ce ține de zona de distracție, de entertainment, de zona de copii. Un Leu poate să se ducă în insule însorite și să se angajeze ca ospătar.

Fecioara

Tot ce ține de partea de sănătate, de terapie, de masaj, plimbat de câini, stat cu pisici. Zona de compatibilitate primară, acte, goblenuri, artizanat, agricultură și creșterea animalelor.

Balanța

Este tot o zodie venusiană ce ține de artă, de dansuri, karate, croitorie, modă, marochinărie, accesorii. Sunt oameni care știu să vândă o obiecte de lux, la licitații. Organizare de diverse evenimente.

Scorpion

Pompe funebre, detectivi particulari, ezoteriști. Scorpionii caută, le place să-și folosească perspicacitatea, intuiția. Scorpionii sunt și buni finanțiști și afaceriști.

Săgetător

Este un filosof, un ghid, spiritualitatea este o chestie care îl așteaptă întotdeauna. Dacă nu ai ce munci în țară, pleacă. Învață o limbă străină, predă o limbă străină, lucruri legate de latura asta de călătorii - intelectualitate - spiritual: cărți, anticariat, lucruri care au legătură cu cunoașterea.

Capricorn

Este o zodie a construcțiilor, a organizării, a șefilor, a celor care conduc, organizează, tot ce ține de calcule, tâmplărie. mobilă. Capricornii pot să intre în politică, pot să facă lucruri pentru comunitate.

Vărsător

Însoțitori de bord, electricieni, oameni care stăpânesc foarte bine calculatorul, care pot face activități online.

Pești

Peștii sunt niște vindecători, masaj, terapii, pot pleca în croazieră pe mar pentru a face orice meserie care îi leagă de mare, de ocean. Peștii sunt și o zodie creativă: make-up, artă, spiritualitate. Este zodia născută cu o vocație.

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Cristina Demetrescu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close