Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 19 - 25 august 2019. Berbecii sunt meseriașii zodiacului, Leii își reîncarcă bateriile pentru tot anul

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 19 - 25 august 2019. Berbecii sunt meseriașii zodiacului, Leii își reîncarcă bateriile pentru tot anul

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 19 - 25 august 2019. Berbecii sunt meseriașii zodiacului, Leii își reîncarcă bateriile pentru tot anul
de S.T.    |    16 Aug 2019   •   10:46

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna viitoare.

HOROSCOP BERBEC Sunteti meseriasii zodiacului, asa ca va ocupati sa creati ceva nou. Toate calitatile creative pe care le aveti vor fi amplificate de un impuls de energie. Soarele este in partea graficului dumneavoastra legata de arta, creativitate, copii si vacante.

HOROSCOP TAUR Va bucurati de casa si de familie in aceasta saptamana, iar acest lucru va va oferi oportunitati de a interactiona cu un parinte sau cu un factor de decizie de acasa. Se mai potolesc lucrurile, mai ales ca in ultima perioada a fost haos pe plan general.

HOROSCOP GEMENI  In urmatoarea perioada se pune accent pe latura materiala, care se va intensifica. Soarele se asaza in Casa a treia, cea care accelereaza ritmul zilnic si va va face sa vorbiti mai mult ca de obicei cu vecinii, fratii si rudele.

HOROSCOP RAC In spatele tuturor preocuparilor legate de ceilalti aveti nevoie de mai multa stabilitate si de securitate, iar in spatele nevoii de stabilitate se afla respectul pentru proprietate si pentru bani. Sunteti constienti ca un acoperis deasupra capului si lipsa datoriilor este cea mai buna siguranta.

HOROSCOP LEU Este randul dumneavoastra sa va reincarcati bateriile pentru restul anului, mai ales ca Soarele a intrat in zodia Leu. Veti atrage imprejurari norocoase si oameni importanti pentru a va promova.

Continuarea pe magazin.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop astre astrologie
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close