Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum ne afectează faza retrograd a planetei Mercur

HOROSCOP. Cum ne afectează faza retrograd a planetei Mercur

Dezideriu, consultant în astrologie, a precizat la Antena 3 că anul 2020 va fi unul complex și complicat, subliniind că avem o aglomerare de planete în constelația Capricornului.

HOROSCOP. Cum ne afectează faza retrograd a planetei Mercur
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
04 Ian 2020   •   10:54

HOROSCOP. „La nivel macro, capricornul se ocupă de guverne, fonduri de investiție, de sisteme financiare. Urmează niște schimbări și modificări destul de dure. Lângă Saturn se află Pluton care vine cu reforma. Face o reformă dură și taie de la rădăcină. Vom asista la niște lupte grele care au început de ceva timp. Va fi un an cu mișcări destul de spectaculoase. Pe lângă Saturn și Pluto, avem și planeta Jupiter. Jupiter este denumit în astrologia tradițională drept marele benefic. Însă el nu se ocupă doar cu partea pozitivă. Jupiter amplifică, și atunci s-ar putea să vedem niște lupte așa cum ar trebui ele purtate într-un an fundamental din punct de vedere politic, Jupiter poate amplifica tendințe negative. De aceea, am putea avea parte de un cu foarte multe evenimente importante”, a declarat Dezideriu, sâmbătă, la Antena 3.

HOROSCOP. În ceea ce privește mercur retrograd, Dezideriu a precizat că acesta este ciclic, având loc de 3-4 ori pe an.

HOROSCOP. „Dacă ne raportăm la acest mercur retrograd doar ca fiind un element negativ, tot anul merge groaznic. Planeta Mercur are o mare componentă de fier. În momentul când este retrograd, aparent se mișcă invers. La nivel individual, vorbim despre neînțelegeri. Când mercur este retrograd ar fi mai bine să stăm să ne gândim și să vedem semnalele de la cei din jur. Mercur se mișcă ca orice planetă din punct de vedere astrologic. Este de 3-4 ori pe an retrograd și în acele perioade avem diferite dificultăți de comunicare”, a subliniat Dezideriu.

Cum ne afectează faza retrograd a planetei Mercur

×
Subiecte în articol: Horoscop Mercur Retrograd
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close