Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. De ce înșală femeile în funcție de zodie: Nativele Vărsător iubesc noutatea și aventura

HOROSCOP. De ce înșală femeile în funcție de zodie: Nativele Vărsător iubesc noutatea și aventura

Atunci când vorbim de infidelitate, majoritatea ne referim la bărbați, dar adevărul este cu totul altul. Și femeile înșală, însă fiecare zodie este caracterizată de alte motive. Haideți să vedem împreună care sunt motivele pentru care femeile joacă la 2 capete.

HOROSCOP. De ce înșală femeile în funcție de zodie: Nativele Vărsător iubesc noutatea și aventura
17 Dec 2019   •   13:11

Berbec

Nativelor berbec le place să își trăiască viața și nu într-un mod plictisitor sau într-un fel în care toată lumea o face. Sunt în căutarea aventurii, a lucrurilor noi, nemaiîntâlnite și au impresia că fiecare bărbat are ceva aparte.

Ei bine, iată motivele pentru care femeia berbec înșală. Mereu este în căutarea unor noi aventuri, a unor noi tipuri de bărbați, dar și a ceva de care nu au mai avut parte până acum.

Taur

Nativele taur nu vor înșela niciodată, indiferent dacă motivele pe care le-ar avea ar fi foarte bine întemeiate.

Dacă ceva nu le convine într-o relație, acestea vor pune punctul pe i, vor discuta problema, vor încerca să găsească cea mai bună rezolvare. Dacă acest lucru nu are sorți de izbândă, vor pleca din relație și nu îi vor provoca răni sufletești partenerului.

Gemeni

Femeilor gemeni le place să fie provocate. Le place noutatea și adoră să arate lucrurile de care sunt în stare. Se iau la întrecere cu partenerii lor și nicio provocare nu este prea mare pentru ele.

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop varsator inselat
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close