Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend, 11-12 august. Racii fac schimbări. Berbecii sunt încrezători

Horoscop de weekend, 11-12 august. Racii fac schimbări. Berbecii sunt încrezători

Horoscop de weekend, 11-12 august. Racii fac schimbări. Berbecii sunt încrezători
10 Aug 2018   •   22:51

Berbec

Ai foarte multă încredere în tine și începi să realizezi că meriți ce este mai bun în viață. Începând cu acest weekend nu mai vrei să faci compromisuri, iar acest lucru înseamnă și că începi să ai așteptări din ce în ce mai mari de la cei din jurul tău. 

Taur

Ești foarte concentrat pe lucrurile pe care le ai de făcut acasă, cât și pe încercarea de a petrece cât mai mult timp cu familia. În orice caz, unii dintre prietenii tăi nu vor vedea importanța de a petrece timp cu familia și este posibil să apară unele conflicte.

Gemeni

Chiar dacă ți-ai făcut temele, tot ești pe punctul de a te confrunta cu o problemă pe care nu poți să o rezolvi. Încearcă să ceri păreri de la cât mai mulți oameni și o să descoperi că rezolvarea nu este atât de complicată pe cât ai crezut inițial. 

Rac

Începi să realizezi că ai nevoie atât de siguranță financiară, cât și de siguranță emoțională. Nu prea reușești să împaci viața profesională cu cea personală, iar acest lucru te pune pe gânduri în weekend. Vrei să faci o schimbare care să-ți permită să ai un echilibru. 

Leu

Apar unele schimbări în modul în care percepi lucrurile și, de asemenea, începi să faci unele schimbări acasă. Fie că redecorezi, fie că te concentrezi mai mult pe curățeni în acest weekend, după ce termini treaba, satisfacția nu va întârzia să apară. 

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop weekend astre zodii
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close