Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend, 14 - 15 martie 2020. Taurii au o idee de afacere

Horoscop de weekend, 14 - 15 martie 2020. Taurii au o idee de afacere

Horoscop de weekend, 14 - 15 martie 2020.

Horoscop de weekend, 14 - 15 martie 2020. Taurii au o idee de afacere
Sursa foto: Pixabay.com
de S.T.    |    13 Mar 2020   •   23:54

Horoscop Berbec

Romantismul te caracterizează în acest weekend. Astfel, petreci timp alături de partenerul de cuplu și vă bucurați de intimitate. În plus, reușești să te ocupi și de pasiunile pe care le ai.

Horoscop Taur

În acest weekend este posibil să îți vină o idee de afaceri. Asta, în combinație cu determinarea de care dai dovată, te poate ajuta să îți schimbi perspectivele pe care le ai în ceea ce privește viitorul.

Horoscop Gemeni

Muncești mult în acest weekend, pentru că îți dorești să îți atingi obiectivele pe plan profesional. Pe de altă parte, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să ai timp și pentru tine.

Horoscop Rac

Nu reușești să îți controlezi emoțiile așa cum îți dorești și de aceea este posibil să reacționezi impulsiv în relație cu cei din jur. Încearcă să discuți cu cineva în care ai încredere.

Horoscop Leu

Petreci timp alături de familie și, în plus, reușești să te ocupi și de unele treburi casnice pe care le-ai cam ignorat în ultima vreme. Ai parte de un weekend productiv care îți încarcă bateriile pentru o nouă săptămână.

Horoscop Fecioară

În acest weekend te concentrezi pe tot ce înseamnă studiu. Vrei să înveți o mulțime de lucruri despre un domeniu care te interesează, iar în acest weekend găsești determinarea necesară pentru a face asta.

Continuarea pe jurnalul.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop weekend martie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close