Antena 3 Horoscop HOROSCOP de weekend, 2 - 3 februarie. Emoţii puternice în acest weekend pentru Berbeci

HOROSCOP de weekend, 2 - 3 februarie. Emoţii puternice în acest weekend pentru Berbeci

de S.T.    |    01 Feb 2019   •   16:12
HOROSCOP de weekend, 2 - 3 februarie. Emoţii puternice în acest weekend pentru Berbeci
Sursa foto: Foto: pixabay.com

HOROSCOP Berbec

Te confrunţi cu multe emoţii contradictorii, în acest weekend. Nu prea mai înţelegi ce schimbi şi îşi doreşti să iei o pauză de la toată agitaţia din jurul tău.

HOROSCOP Taur

Ai multă energie şi nu vrei să laşi niciun moment să treacă fără rost. Te bucuri de prezenţa prietenilor tăi şi, în fond, weekendul acesta este despre distracţie.

HOROSCOP Gemeni

Te gândeşti mult la viitor şi chiar începi să faci paşi concreţi în direcţia în care îţi doreşti să îţi construieşti viitorul. Lucrezi mult în acest weekend.

HOROSCOP Rac

Ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte să povesteşti lucruri care ţin de prietenii tăi. Este important să respecţi intimitatea prietenilor tăi.

HOROSCOP Leu

Te simţi mai sensibil decât în mod normal. Te afectează fiecare problemă cu care se confruntă prietenii tăi. Încearcă să nu îţi controlezi starea emoţională. Nu trebuie să-ţi fie ruşine de ceea ce simţi.

HOROSCOP Fecioară

Ştii ce îţi doreşti şi eşti pregătit să faci tot ce îţi stă în putinţă pentru a obţine acele lucruri. Eşti din ce în ce mai ambiţios şi te bucuri de sprijinul oamenilor din viaţa ta.

Continuarea pe jurnalul.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close