Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend 3 - 4 octombrie. Peștii încearcă lucruri noi alături de partener

Horoscop de weekend 3 - 4 octombrie. Peștii încearcă lucruri noi alături de partener

Horoscop de weekend 3 - 4 octombrie. Finalul de săptămână aduce liniște pentru unii dintre nativi, dar și agitație pentru alții. Majoritatea zodiilor au parte de momente speciale în aceste două zile de la început de octombrie.

Horoscop de weekend 3 - 4 octombrie. Peștii încearcă lucruri noi alături de partener
de Gabriel Dano    |    03 Oct 2020   •   15:01

Berbec

Ești mai dur cu tine decât în mod normal, în acest weekend. Astfel, îți negi orice vulnerabilitate și vrei să faci imposibilul. 

Taur

Treci de la încredere în propria persoană la nesiguranță, fără ca măcar să-ți dai seama. Toată agitația din ultima vreme și-a pus amprenta și asupra ta. 

Gemeni

Te gândești la trecut și la deciziile pe care le-ai luat. Astfel, în acest weekend, analizezi cu atenție tot ce ai făcut greșit în trecut, pentru a nu repeta în viitor.  


Rac


În acest weekend începi să acorzi atenție problemelor pe care le-ai ignorat de-a lungul săptămânii. Reușești să-ți aduni gândurile și să construiești rezolvări ingenioase. 

Leu

În acest weekend muncești la pasiunile pe care le ai. Te concentrezi pe lucrurile care-ți aduc fericire și vrei să faci progrese. 

Fecioară

În acest weekend petreci timp alături de prieteni dragi cu care nu ai mai vorbit de ceva timp. Depănați amintiri și vă faceți un plan pentru a construi unele noi.
 
Balanță


Nu reușești să îți controlezi emoțiile și este posibil să intri în conflicte cu persoanele importante din viața ta. Încearcă să discuți deschis despre ceea ce simți și să nu mai interiorizezi totul. 

Scorpion

Ești un adevărat lider, în acest weekend. Reușești să îi mobilizezi pe cei din jurul tău și, astfel, conturezi o echipă puternică pentru care nimic nu este imposibil. 

Săgetător

În acest weekend te concentrezi pe tot ce înseamnă organizarea timpului. Astfel, îți faci o listă de priorități și te gândești care sunt obiectivele pe care le ai în săptămâna următoare. 

Capricorn

Weekendul acesta iei o pauză de la agitația specifică orașului și te bucuri mai mult de natură. Astfel, o excursie, chiar și de o zi, te ajută să-ți reîncarci bateriile pentru o nouă săptămână. 

Vărsător

Nu reușești să te concentrezi nici măcar atunci când vine vorba de lucruri simple. Astfel, în acest weekend petreci mult timp singur și încerci să atingi echilibrul pe care ți-l dorești. 

Pești

Vrei să scapi de rutină, așa că în acest weekend vrei să încerci ceva nou, care să aducă niște adrenalină cu sine. Prezența partenerului de cuplu aduce cu sine mai multă îndrăzneală. 

×
Subiecte în articol: weekend
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close