Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend 4-5 august. Berbecii au probleme financiare. Taurii trebuie să gândească rapid

Horoscop de weekend 4-5 august. Berbecii au probleme financiare. Taurii trebuie să gândească rapid

Horoscop de weekend 4-5 august. Berbecii au probleme financiare. Taurii trebuie să gândească rapid
03 Aug 2018   •   20:41

Berbec

O problemă financiară te va face să reacționezi impulsiv, însă este posibil să regreți modul în care abordezi problemele. De asemenea, nu te grăbi să faci o achiziție de care, în realitate, nu ai nevoie. 

Taur

Te afli sub multă presiune, deci nu este nicio surpriză că îți lași planurile personale pe loc secund. Este nevoie să gândești rapid pentru a putea face față valului de lucruri care se întâmplă în jurul tău. 

Gemeni

O direcție nouă pe care urmează să te îndrepți ar putea să te sperie, iar în ciuda întorsăturilor neașteptate de situație, vei avea parte de multe oportunități legate de carieră. Îndrăznește să încerci lucruri noi. 

Rac

O prietenie poate lua o întorsătură ciudată de situație, când cineva se abate de la un plan discutat mult. Fie că ești tu cel care decide să facă lucrurile diferit, fie că e un prieten bun, apare o schimbare în modul în care vă raportați unul la altul. 

Leu

Lucrurile se schimbă atât de repede în ceea ce privește carieră, încât simți că nu ți se oferă suficient timp pentru a te adapta. Stilul tău de viață este pe punctul de a se schimbă în bine și, în sfârșit, ești apreciat pentru munca depusă. 

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop weekend astre zodii
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close