Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend 7-9 august 2020. Iubiri pătimașe pentru Balanțe, câștiguri financiare pentru Pești

Horoscop de weekend 7-9 august 2020. Iubiri pătimașe pentru Balanțe, câștiguri financiare pentru Pești

În weekendul 7-9 august 2020, majoritatea zodiilor vor avea impliniri în planul dragostei, iar energia lunii în Berbec le va da tuturor nativilor un tonus special, ceea ce va aduce un sfârșit de săptămână agreabil.

Horoscop de weekend 7-9 august 2020. Iubiri pătimașe pentru Balanțe, câștiguri financiare pentru Pești
Sursa foto: Pixabay.com
de Cristina Tudorache    |    07 Aug 2020   •   18:12

Berbec: Guvernatorul zodiei, Marte se află în zodia voastră, la care se adaugă și luna în prima casă a personalității. În acest sfârșit de săptămână, vă veți simți plin de energie, de aceea ideal ar fi să vă preocupați de sport și mișcare în aer liber. S-ar putea să rezolvați anumite deficiențe din plan profesional după o discuție cu un fost coleg. Pe plan amoros, lucrurile încep să decurgă din ce în ce mai bine pentru voi.

Taur: Marte în Berbec vă va influența cea de-a doisprezece casă a viselor și trăirilor magice, ceea ce pentru voi se traduce în a visa cu ochii deschiși. Simțurile voastre se vor accentua în acest weekend și veți intra într-o stare de reverie, încercând să deslușiți gânduri care nu v-au dat pace în ultima vreme.

Gemeni: Weekendul acesta, Berbecul intră în cea de-a unsprezecea casă a prieteniei, ceea ce se traduce pentru voi în interacțiuni sociale și distracție alături de cei dragi. Veți ieși din conul de umbră și o discuție cu un vechi prieten v-ar putea ajuta inclusiv pe plan profesional.

Rac: Sentimentele și sensibilitatea voastră vor fi copleșite de vaste trăiri în acest weekend, de aceea trebuie să încercați să vă relaxați pentru a le analiza pe toate. E o perioadă bună pentru a reflecta asupra preocupărilor din ultimul timp. S-ar putea ca în acest sfârșit de săptămână să găsiți soluții la problemele pe care le aveți în dragoste.

Leu: Planeta Mercur care se află în zodia voastră va accentua prima casă a eului. Veți avea parte de multe aventuri în weekend, veți întâlni persoane noi și veți explora teritorii necunoscute. Fiți atenți la intuiție, ea vă va da soluțiile când veți simți că v-ați blocat.

Fecioară: În acest weekend planetele se aliniază în casa a cincea, a familiei. Veți avea impresia că trăiți din plin pentru ei și veți avea ocazia, în weekend, să faceți schimbări în locuință și să ajutați o rudă. În sfârșit veți lămuri cu partenerul niște aspecte care vă stăteau pe inimă.

Balanță: Luna în Berbec va intra în casa a șaptea a parteneriatului, ceea ce se traduce în iubiri pătimașe pentru voi. Veți reuși să accentuați pasiunea sau să aprindeți focul dragostei cu persoana iubită. Aveți grijă să nu ajungeți la extrema cealaltă, pentru că de la iubire la ură este doar un pas. Retrăgeți-vă dacă apar discuții fierbinți în cuplu. Duminică veți reuși să rezolvați o problemă cu care v-ați confruntat vreme îndelungată.

Scorpion: Luna în Berbecă intră în casa a șasea a bunăstării, ceea ce va aduce energie pentru schimbări benefice în stilul de viață și în locuință. Weekendul acesta este o perioadă benefică pentru a te apuca de sport sau drumeții. Vei avea energia necesară să faci tot ce îți propui. O discuție cu un coleg te va ajuta să realizezi de ce ai probleme la serviciu.

Săgetător: Luna în Berbec va tranzita casa a cincea, a creativității. Vei fi plin de energie și vei găsi noi moduri de a-ți exprima latura artistică. O conversație cu o persoană dragă vă va ajuta să realizați dacă aveți nevoie de pregătire profesională suplimentară.

Capricorn: Luna în Berbec activează casa familiei, de aceea în weekend te vei concentra pe modificări în locuință și treburi casnice. Te vei bucura de sprijinul persoanei iubite, de aceea nu mai trebuie să aștepți: treci la acțiune și apucă-te de schimbările pe care le-ai programat de mult timp, dar pentru care nu ai găsit niciodată energia.

Vărsător: Luna în Berbec tranzitează casa a treia, a comunicării. În weekend aveți parte de călătorii scurte, fie la picnic, fie în parc. e recomandat să vă relaxați și să nu vă ocupați de probleme stringente.

Pești: Luna în Berbec va activa casa a doua, care ține de lucrurile materiale. Nu este exclus ca în weekend să vă bucurați de câștiguri, deși e bine să fiți cumpătați. Gânditi-vă la planurile pe termen lung și găsiți cea mai bună soluție ca să nu vă abandonați planurile.

×
Subiecte în articol: Horoscop weekend
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close