Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend: Vei primi niște vești triste, de departe

Horoscop de weekend: Vei primi niște vești triste, de departe

Horoscop de weekend: Vei primi niște vești triste, de departe
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    18 Feb 2017   •   08:08

Berbec
O cunoștință, probabil o persoană dintr-un grup din care faci parte, îți va cere ajutorul într-o anumită situație. Nu prea vrei să faci asta pentru că ai deja alte planuri. Nu te teme să spui “nu” și să refuzi politicos.

Taur
Progresele din carieră se conturează din ce în ce mai mult pe zi ce trece și vei intra în frenezia terminării tuturor activităților care trebuie terminate până luni. Din nefercire însă, responsabilitățile familiale s-ar putea să te încurce și să se suprapună cu planurile tale.

Gemeni
Vei primi niște vești triste, de departe, care te va pune într-o situație complicată și vei intra într-o stare de depresie. Oricât de mult ai încerca să schimbi ceva, nu vei putea face asta. Nu ai nicio putere asupra faptelor. Liniștește-te. Totul va trece curând.

Rac
Știi că ai muncit din greu pentru a-ți îmbunătăți situația financiară și ești foarte aproape de reușită, dar încă mai ai de trecut niște obstacole temporare. Ești puțin panicat și crezi că asta înseamnă că nu vei ajunge niciodată unde ți-ai dorit. Nu-ți face griji pentru că nu e cazul.

Leu
Partenerul de viață este dezamăgit și simte că săptămâna aceasta nu ai fost lângă el atât cât și-ar fi dorit. Cel mai bine ar fi să îl înveselești și să ieșiți să vă distrați. Aveți multe invitații din partea prietenilor. Acceptați una și uitați de toate grijile.

Citiți continuarea pe Jurnalul.ro

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close