Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 aprilie 2023, eclipsa de Soare hibridă. Surprize majore pentru Fecioare şi Săgetători

Horoscop 20 aprilie 2023, eclipsa de Soare hibridă. Surprize majore pentru Fecioare şi Săgetători

Prima eclipsă hibridă de Soare din Berbec, din 20 aprilie 2023, vine cu influenţe asupra fiecărei zodii.

Horoscop 20 aprilie 2023, eclipsa de Soare hibridă. Surprize majore pentru Fecioare şi Săgetători
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    19 Apr 2023   •   14:24

Această eclipsă de Soare din Berbec va fi prima dintr-o serie de eclipse care va continua până în martie 2025.

Teama unora de eclipse vine din frica noastră de necunoscut. Din punct de vedere astrologic, ele sunt considerați catalizatori puternici ai schimbării – atât la nivel individual, cât și la nivel colectiv – deoarece aduc începuturi puternice care uneori ar putea fi prea abrupte. 

Cu toate acestea, influența lor spirituală este echivalentă cu intervenția divină, deoarece aceste tulburări neașteptate ne propulsează către destinul nostru pe termen lung, scrie stylecaster.com.

Eclipsele de Soare au loc în timpul unei Luni noi - când Luna se află între Soare și Pământ - dar aceasta nu este o eclipsă de Soare tipică, este o "eclipsă de soare hibridă", adică o combinație între o eclipsă inelară și o eclipsă totală. 

Citeşte şiHoroscop 10-30 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu. Schimbări neprevăzute la Tauri, Peştii fac gafe peste gafe, Mercur e retrograd

Planeta Marte, care coordonează Berbecul, tranzitează Racul hipersensibil, unde nu se simte prea bine. Aici, planeta afirmării, acțiunii, energiei și războiului nu se poate mișca atât de repede pe cât și-ar dori. 

Este predispus la comportament indirect și volatilitate emoțională. Marte se va înfrunta cu Chiron – vindecătorul rănit – în timpul acestei eclipse, care continuă să evidențieze zonele în care am putea simți un gol sau un sentiment de vulnerabilitate. 

Această energie este în desfășurare, așa că este important să păstrăm spațiu pentru rănile și nevoile emoționale din trecut.

Iată influența eclipsei de Soare hibride în Berbec pentru toate semnele zodiacale:

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Berbec

Amintește-ți cine ești! Această eclipsă de Soare este un portal puternic de energie prin care ești pe cale să treci și cu care lucrezi de acum până în 2025. Ai încredere în tine și fii liderul care ești destinat a fi. Ești mult mai puternic decât îți dai seama. Pluto va provoca această eclipsă de Soare în semnul tău, dar știi că renașterea pe care o experimentezi – personal și la nivel social – este pentru binele tău. Acest început este o binecuvântare deghizată, deoarece se află în imediata apropiere a norocosului Jupiter.

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Taur

Temele de închidere, vindecare și predare au prioritate în următoarele şase luni, dar în adâncul sufletului știi că ceva și-a urmat deja cursul. Reflectează şi la locul în care identitatea ta personală și/sau autonomia individuală sunt compromise. Având în vedere că Marte, conducătorul eclipsei, este în dezacord cu vindecătorul rănit, Chiron, poate exista un sentiment de vulnerabilitate în ceea ce-i privește pe frații tăi, colegii sau comunitatea. Stilul tău de comunicare ar putea fi mai impulsiv decât de obicei. Pluto va provoca această eclipsă servind ca un catalizator în viața ta profesională dar și asupra sentimentului tău de autoritate.

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Gemeni

Acest eveniment dă startul unui nou capitol în care nu numai că vei lua inițiativa în societate, dar vei deveni cunoscut. Dacă simți un sentiment de vulnerabilitate în ceea ce privește sentimentul tău de securitate, acesta este strâns legat de neînțelegerea Marte-Chiron, o temă în curs de desfășurare cu care lucrezi de acum până în 2025. Pluto contestă această eclipsă. Un catalizator pentru sistemele tale de credințe și obiectivele pe termen lung, aventura în necunoscut te aduce mai aproape de destinul tău.

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Rac

Preia conducerea! Vor fi activate o serie de eclipse până în martie 2025. Depășești un tipar karmic și/sau răni vechi, poate cu privire la o figură parentală sau o moștenire de familie. Provocat de Pluto în Vărsător, are loc o dezlănțuire de atașamente și resurse comune, ceea ce va duce în final la libertatea ta.

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Leu

Îndrăznești să te aventurezi în necunoscut? Eclipsa totală de Soare aduce căldură, dar călătoria nu este atât de ușoară pe cât pare. Vestea bună este că nimic nu îți place mai mult decât o provocare și nu există moment mai bun decât acum pentru a-ți înfrunta frica de necunoscut. Ești la fel de emoționat pe cât ești de defensiv față de trecut, mai ales când Marte se confruntă cu Chiron. S-ar putea să-ți amintești o rană din trecut sau o zonă de vulnerabilitate, dar aceasta este o energie cu care te vindeci și cu care lucrezi până în 2025. Încadrarea lui Pluto în sectorul relațiilor tale, ceea ce poate părea o catastrofă sau un sfârșit brusc, te va elibera în mai multe moduri decât îți dai seama.

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Fecioară

Încrede-te în planul divin care se desfășoară pentru tine. O întrerupere ți-ar putea zgudui fundația în moduri la care nu te aștepți. Marte se confruntă cu Chiron, subliniind o rană de bază (poate în ceea ce privește intimitatea sau autonomia) pe care ești pe  cale să o vindeci. Provocat de Pluto, aceasta este o oportunitate pentru tine de a transforma dinamica contribuțiilor și a serviciilor tale către ceilalți, deoarece în cele din urmă va duce la libertatea ta personală.

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Balanță

Semnul tău știe câte ceva despre relații dar această eclipsă de Soare duce lucrurile cu un pas mai departe. Are loc o trezire în planul personal și ești provocat să reflectezi asupra libertății tale. Fie că este vorba de o legătură emoțională cu o moștenire de familie sau de relația ta cu o figură parentală, este important să stabilești limite ferme pentru tine (și de dragul relației tale) pentru a merge mai departe. 

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Scorpion

Moartea și renașterea sunt domeniul tău. Eclipsa totală de Soare aduce o schimbare în rutina ta de zi cu zi, care ar putea servi și ca o detoxifiere atât de necesară pentru tine și spiritul tău. S-ar putea să nu știi toți pașii de urmat, dar asta nu înseamnă că nu există un plan divin. Între timp, aceasta este o oportunitate pentru tine de a reflecta asupra dinamicii creșterii tale și dacă încă rezonezi cu aceste sisteme de credință. Pluto te va aduce mai aproape de bunăstarea ta mentală, fizică și spirituală.

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Săgetător

O activare a chakrei inimii și o reînnoire a expresiei de sine, copilul tău interior strălucește în timpul acestei eclipse de Soare. Este important să reflectezi asupra forței din spatele dorințelor tale și dacă provine dintr-o rană inconștientă. Sunt aceste acțiuni și gânduri autentice pentru tine sau există o rană din trecut pe care o treci cu vederea? Marte se va confrunta cu vindecătorul rănit Chiron, subliniind o vulnerabilitate pe care încerci să o vindeci. 

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Capricorn

Nimic nu devine mai personal decât această eclipsă de Soare. Marte aprinde sectorul compromisului, parteneriatelor și va începe astfel o perioadă de schimbări până în 2025. Și, deși acest lucru te readuce la rădăcinile tale, o rană de bază ar putea influența dinamica relației tale. Nu submina ceea ce urmează pentru revizuire acum. Dacă ești predispus să devii defensiv în relațiile tale, acesta este ceva la care să reflectezi, deoarece te afli într-un proces de redefinire. 

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Vărsător

Ceva îți stinge curiozitatea și te conduce pe o nouă cale. Se vor schimba obiceiurile tale de sănătate și treburile de zi cu zi. Este important să rămâi fidel dorințelor tale autonome și autentice, în același timp având grijă de responsabilitățile și îndatoririle tale. Manifești vulnerabilitate și resentimente din trecut în acest proces. Cu toate acestea, Pluto din zodia ta va provoca eclipsa care, la rândul său, aduce lumină asupra atributelor mai întunecate ale sentimentului de sine. Confruntarea cu aceste părți din tine nu este ușoară, dar totuși necesară pentru creșterea și transformarea ta.

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Pești

Eliberează-te și onorează-ți individualitatea unică. Supraalimentată cu impuls și reînnoire, eclipsa de Soare te va face să cauți stabilitatea financiară dar și a sistemului de valori, în timp ce Marte continuă să acorde atenție recunoașterii și autoexprimării, centrată pe inimă. Marte se va confrunta cu vindecătorul rănit Chiron, evidențiind o rană din trecut sau o zonă de vulnerabilitate în ceea ce privește sentimentul valorii de sine. Fii mai bun cu copilul tău interior și păstrează loc pentru lucrurile care îți aduc bucurie cu adevărat. Eclipsa se va confrunta cu Pluto în Vărsător, care ar putea evidenția simultan partea inconștientă/întunecată a relațiilor cu cei din jur și fixarea pe sentimentul de apartenență.

×
Subiecte în articol: Horoscop eclipsa de soare
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close