Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 februarie. Fecioarele trebuie să aibă grijă la ce și cum comunică. Ce rezervă astrele

Horoscop 15 februarie. Fecioarele trebuie să aibă grijă la ce și cum comunică. Ce rezervă astrele

Horoscop 15 februarie. Fecioarele trebuie să aibă grijă la ce și cum comunică. Ce rezervă astrele
Sursa foto: Foto: pixababy.com
15 Feb 2016   •   07:43
Berbec

O zi interesanta la capitolul financiar. Ai sanse sa primesti bani de la locul de munca, respectiv salariul sau o prima. Chiar daca observi ca altii castiga mai mult decat tine nu te hazarda in discutii pe aceasta tema. Sunt aspecte ale muncii lor pe care tu nu le stii sau le stii partial. Ocupa-te strict de treburile tale, cheltuieste doar pe cele necesare si ai incredere ca beneficiezi de suficiente resurse materiale.

Taur

Sunt momente favorabile pentru a declansa schimbari importante in viata ta. Incepe cu propria-ti persoana si termina cu domeniul profesional. Iti poti rearanja infatisarea, imbunatati sanatatea si stilul de viata sau te poti orienta spre relatii de buna calitate. Totul este sa nu ai pretentii de la ceilalti sa faca acum ceea ce faci tu. Implica-te numai in treburi usoare si concentreaza-te pe interesele tale. 

Gemeni

Ziua iti aduce dorinta de interiorizare si cufundare in ganduri. Relatiile cu ceilalti sunt anoste, astfel ca ar fi bine sa pastrezi o anumita distanta si sa relationezi strict in limitele necesare. Odihneste-te, gandeste-te la planuri noi, atat in profesie, cat si plan personal, fara a te gandi si la modalitatile de obtinere a ceea ce doresti. Dupa-amiaza te vei simti mai bine, iar compnaia celor dragi te va inveseli mult. 

Rac

De la si prin prieteni pot aparea surprize interesante. De fapt este vorba despre atitudinea pe care o ai tu fata de aceste persoane si cat de apropiat te simti fata de ei. Detaseaza-te, nu pleca urechea la tot ce auzi si fii ferm in scopurile tale. Puterea ta interioara este uriasa, astfel ca nu ai nevoie de sprijinul altora deocamdata. Partenerul de viata sau unul dintre colaboratori te pot invata de bine, asa incat ai face bine sa-i asculti. 

Leu

La serviciu se contureaza discutii si intrevederi cu sefii. Se vor putea pune la punct strategii noi de lucru, remedia punctele slabe ale activitatii profesionale si chiar poti obtine o promovare. Insa fii prudent si anlizeaza bine lucrurile. Exista riscul sa te incarci cu responsabilitati care sunt dificil de dus la bun sfarsit. Important este ca beneficiezi de sustinerea sefilor si chiar a unora dintre colegi. 

Fecioara

Multa lume va dori astazi sa stea de vorba cu tine, mai ales persoanele din segmentul profesional. Dozeaza-ti reactiile si vorbele, intrucat sunt sanse sa vorbesti prea mult si fara rost. Activitatile comune cu persoana iubita sau cu copiii au succes, daca demonstrezi rabdare, toleranta si intelegere. Dupa-amiaza, relaxeaza-te in confortul casei si in compania celor dragi.

Citește tot horoscopul, pe jurnalul.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close