Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 februarie. Gemenii trebuie să își pună viața în ordine. Care sunt tendințele pentru toate zodiile

Horoscop 23 februarie. Gemenii trebuie să își pună viața în ordine. Care sunt tendințele pentru toate zodiile

Horoscop 23 februarie. Gemenii trebuie să își pună viața în ordine. Care sunt tendințele pentru toate zodiile
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Feb 2016   •   08:23
Berbec

Parca prea multe sunt detaliile pe care vrei a le lua in considerare, astazi. Desi intentionezi a indeplini cat mai multe sarcini, in special la locul de munca, posibilitatea de a cadea prada oboselii, atunci cand te astepti mai putin, este prezenta. O zi in care indicat este sa fii un bun observator al celor care te inconjoara.

Taur

Mai putin conteaza cat de nervosi sunt cei din jurul tau. Norii gri ai supararilor celor cu care interactionezi vor fi dispersati de indata ce zambetul tau va fi observat. Asemeni copilului balai vei fi rugat sa "razi la soare" pentru ca acesta sa-si reverse Lumina. Fii relaxat si discuta cu ceilalti, ori de cate ori esti invitat la dialog.

Gemeni

De departe, cel mai important aspect al acestei zile este strans legat de punerea in ordine a vietii tale. Ai nevoie si de pastrarea echilibrului in ceea ce priveste detasarea si implicarea ta emotionala. Bine ar fi sa nu ai pretentia de a primi ceva in schimbul a ceea ce oferi.

Rac

Poate ca, desi spui adevarul, cuvintele tale nu sunt percepute drept unele incurajatoare. Unde mai pui si faptul ca cei din jur par a fi extraordinar de sensibili, in aceasta zi si ca nu toti sunt pregatiti a fi pusi fata in fata cu propriile lor temeri. Asul din maneca este reprezentat de capacitatea de a sti cand sa te pronunti si cand sa te abtii.

Leu

O zi in care a merge pe un singur drum reprezinta cea mai inteleapta decizie pe care ai putea-o lua. Urmareste un singur scop, concentrandu-te doar asupra acelui lucru care reprezinta cu adevarat o prioritate, pentru tine. Nu ai timp de pierdut, ori precizia si acuratetea cu care poti descrie o situatie sunt imerios necesare pentru a-ti atinge scopurile.

Fecioara

A sosit momentul pentru a da dovada de calitati pe care altii nu le pot dobandi cu usurinta, dar pe care tu le ai din nastere. A nu te abate de la calea ta si a fi atent la orice amanunt sunt caracteristici de care astazi nu te poti lipsi, indiferent care sunt circumstantele in care te gasesti implicat. Investeste-ti fiecare farama de energie de care dispui pentru a te asigura ca toate se afla la locul lor.

Citește întreg horoscopul


×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close