Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 februarie. Cum ne afectează Luna în Balanță. Ce se întâmplă cu relațiile azi

Horoscop 25 februarie. Cum ne afectează Luna în Balanță. Ce se întâmplă cu relațiile azi

Horoscop 25 februarie. Cum ne afectează Luna în Balanță. Ce se întâmplă cu relațiile azi
Sursa foto: Foto: pixabay.com
25 Feb 2016   •   08:40
Berbec

O zi cu multa forfota la locul de munca. Sunt posibile dialoguri si intalniri oficiale cu parteneri profesionali, de aceea fii pregatit pentru situatii inedite. Buclucul zilei poate aparea de la banii si bunurile comune in segmentul profesional. Unii colegi sau parteneri de lucru pot avea pretentii financiare sau materiale mult prea mari fata de cat efort depun ei la bunul mers al activitatii profesionale.

Taur

Incepi ziua cu o mare pofta de a pune la punct sarcinile profesionale ramase restante. Insa, elanul iti va fi diminuat de colegii sau sefii care au nevoie de tine pentru a rezolva altele decat cele propuse de tine. Cu putin efort si bunavointa vei puta impaca pe toata lumea. Exista un rost in cele petrecute astazi, rost pe care il poti deslusi, taifasuind, mai pe seara, cu cineva din anturajul apropiat.

Gemeni

Dialogurile cu membrii familiei sunt importante si folositoare pe termen lung. Fondul celor dezbatute in cadrul familial au un iz filozofic, astfel ca iti poti etala cunostinele si experienta de viata fara false pudori. Asculta si la cele spuse de ceilalti, pentru ca schimbul de informatii este pana la urma marele castig al zilei. Dupa-amiaza, o iesire in oras cu prietenii te va relaxa si binedispune.

Rac

Multe lucruri interesante poti discuta cu persoanele din anturajul apropiat. Exista riscul sa vorbesti mult si fara rost, de aceea controleaza-ti, atat debitul verbal, cat si subiectele pe care doresti sa le atingi. Unii iti vor cere sfaturi si solutii pentru problemele lor, lucru care pe de o parte te va incanta. Insa pe de alta parte, vei invata si tu cate ceva din experientele de viata ale altora.

Leu

Este o zi buna pentru a cumpara cadouri si a le oferi din toata inima celor dragi. Chiar si pentru tine poti aloca o suma de bani si timp suficient pentru a hoinari prin magazinele preferate si a te bucura de ele. Invita un prieten de incredere sa te insoteasca. Pe de o parte va fi amuzant, iar pe de alta parte iti poate oferi sfaturi utile. Insa orienteaza-te spre lucruri valoroase. Si altii iti vor darui tie.

Fecioara

Ofera-ti cadouri si, gandeste-te si la cei dragi tie. Posibil sa fii ingrijorat, datorita bugetului disponibil, insa nu este cazul. Alege niscai prioritati, alcatuieste o lista cu persoanele carora stii bine ca le-ai bucura sufletul, chiar si cu un cadou marunt, si pleaca la cumparaturi cu inima deschisa. Rezultatele acestor demersuri vor fi uimitoare. Spre seara, relaxeaza-te vizonand un film bun.

Citește întreg horoscopul pe jurnalul.ro

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close