x close

Horoscop. Horoscop, 2 mai. Leii sunt în centrul atenției

01 Mai 2018   •   23:56
Horoscop. Horoscop, 2 mai. Leii sunt în centrul atenției Foto: Pixabay.com

Horoscop. Horoscop 2 mai 2018 Berbec

Horoscop. Merită să lupţi până în pânzele albe pentru a-ţi atinge visul. Sunt şanse de reușită şi, dacă ajungi la capăt, vei demonstra ambiţia şi voinţa de care ai dat dovadă. O zi perfectă pentru investiții.

Horoscop. Horoscop 2 mai 2018 TAUR

Horoscop. Astăzi  poți face puţină ordine în viaţa ta. Nu va fi nimic neplăcut în programul tău şi ai starea necesară pentru a analiza lucrurile la rece. E un moment bun pentru a-ţi aşeza gândurile.

Horoscop. Horoscop 2 mai 2018 GEMENI

Horoscop. Te oferi să ajuți un prieten care a ajuns într-un impas. Merită să te implici,  pentru că el nu vede lucrurile corect. Nefiind implicat în această situaţie, tu înţelegi mai bine cum stau lucrurile.

Horoscop. Horoscop 2 mai 2018 RAC

Horoscop. Ideile tale încep să prindă contur, aşa că ai putea să le extinzi la nivel mai larg. Ai şansa de a fi invitat la un eveniment care te poate promova. Îţi trebuie însă o atitudinea puternic pozitivă.

Horoscop. Horoscop 2 mai 2018 LEU

Horoscop. Ai un motiv de sărbătoare pentru că ai atins un nivel de care eşti mândru şi simţi nevoia să împărtăşeşti bucuria şi altora. Eşti în centrul atenţiei pentru succesul tău şi radiezi de fericire.

Horoscop. Horoscop 2 mai 2018 FECIOARĂ

Horoscop. Atitudinea ta este un pic superficială. În general, ai reputaţia unei persoane foarte serioase, care atunci când promite ceva, se ţine de cuvânt, dar comportamentul dea zi nu inspiră acest lucru.

Horoscop. Horoscop 2 mai 2018 BALANŢA

Horoscop. Eşti atât de preocupat de treburile rămase neterminate, încât eşti în stare să munceşti peste program.Te aşteaptă un eveniment important şi vrei să rezolvi toate lucrurile până atunci.

Horoscop. Horoscop 2 mai 2018 SCORPION

Horoscop. Uneori, visezi lucruri imposibile. Înceacă să îţi stabileşti ţeluri mai apropiate de puterile tale. Mai bine revin-o cu picioarele pe pământ decât să speri în continuare la lucruri irealizabile.

Horoscop. Horoscop 2 mai 2018 SĂGETĂTOR

Horoscop. Nu ştii să te bucuri de succesul la care ai ajuns. Sperai ceva mai mult de atât, dar ar fi bine să te mulţumeşti deocamdată cu ce ai obţinut. Ambiţia ta e mare şi simţi că meriţi mai mult.

Horoscop. Horoscop 2 mai 2018 CAPRICORN

Horoscop. Nu insista să duci mai departe un plan care pare să fie blocat. După o pauză, vei vedea lucrurile din alt unghi şi situaţia prezentă poate va fi depăşită mult mai uşor. Analizează lucrurile la rece.

Horoscop. Horoscop 2 mai 2018 VĂRSĂTOR

Horoscop. Ai pornit sigur de tine într-o direcţie anume. Dacă vei pleca urechea la zvonuri şi bârfe, îţi vei pierde elanul iniţial. Important e ceea ce crezi tu că poţi face, nu părerilor altora.

Horoscop. Horoscop 2 mai 2018 PEŞTI

Horoscop. Crezi că a venit momentul să faci o investiţie importantă în viața ta. Dacă va fi o decizie inspirată și va avea efecte profitabile în timp, rămâne de văzut. Fii încrezător în propriile forțe, scrie jurnalul.ro.

Citeşte mai multe despre:

Horoscop zilnic horoscop previziuni astrologice
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati