Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 iulie. Zi plină de posibilități pentru Fecioare. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Horoscop 1 iulie. Zi plină de posibilități pentru Fecioare. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Horoscop 1 iulie. Zi plină de posibilități pentru Fecioare. Ce se întâmplă cu celelalte zodii
01 Iul 2016   •   08:16

BERBEC

Zilele acestea, intre cheltuielile necesare si bugetul disponibil exista o mare discrepanta. De la serviciu poti primi ceva bani, dar nici pe departe nu te satisfac. Austeritatea, calculele riguroase legate de finanțe sunt aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere. In a doua parte a zilei, cauta informatiile de care ai nevoie, intreaba oamenii potriviti, cere! Te vei descurca onorabil, mai ales cu sprijinul familiei.

TAUR

Ar fi minunat sa te ocupi doar de tine si de treburile tale. Traseaza-ti planuri noi de viitor, imbunatateste-ti infatisarea, relatiile cu ceilalti si renunta la idei, obiceiuri sau atitudini toxice. Persoana iubita, copiii sau prietenii alaturi de care impartasesti un hobby te pot ajuta mult si bine. Evita cheltuielile hazardate in a doua parte a zilei.

GEMENI

Prima parte a zilei te indeamna sa fii rezervat si sa iei lucrurile mai usor.  In a doua parte a zilei, Luna se va muta in semnul tau zodiacal si vei avea mai multa energie sa faci ce ti-ai propus. Totusi, evita graba, precipitarea si concluziile pripite mai ales daca e vorba de viitorul tau. E o zi in care se pot rezolva multe, cu conditia sa fii constient de fiecare cuvant pe care il spui si sa dai dovada de intelepciune.

RAC

Relatiile cu prietenii sunt importante. Dialogurile cu aceste persoane, in prima parte a zilei, iti pot oferi solutii viabile la problemele intampinate in domeniul socio-profesional. Poate ca iti va displacea ceea ce auzi sau indemnurile primite, insa lasa emotivitatea si subiectivismul deoparte. Chiar ai nevoie de pareri diferite de ale tale. Dupa pranz, ai face bine sa fii cat mai dicret si sa petreci timp in spatiul tau de siguranta si intimitate.

LEU

In prima parte a zilei, te preocupa relatia cu persoane autoritare si consolidarea pozitiei profesionale. Ai sanse sa imbunatatesti ceva in acest sens. In a doua parte a zilei, esti inconjurat de multa lume, in special de prieteni. Auditoriul iti va urmari fiecare gest si cuvant, asa incat fii prudent. Unii te vor considera drept model demn de urmat. Altii vor fi mai reticenti si se vor stradui sa darame argumentele tale. Tu doar urmeaza-ti inima si fii cine esti.

FECIOARĂ

O zi buna pentru a te ocupa de rafinarea sufletului tau. Citeste, invata, propune-ti cursuri de perfectionare sau macar un program individual de studiu si documentare. De asemenea, relatiile cu strainatatea sunt bine aspectate. Fie ca este vorba despre calatorii indepartate, fie despre a lua legatura cu cineva din afara tarii, toate iti vor face placere si iti vor aduce beneficii la momentul potrivit.

Citește horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus, pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close