Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 iulie. Provocări noi și importante pentru nativii Rac. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Horoscop 6 iulie. Provocări noi și importante pentru nativii Rac. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Horoscop 6 iulie. Provocări noi și importante pentru nativii Rac. Ce se întâmplă cu celelalte zodii
06 Iul 2016   •   07:48

BERBEC

E rost de distractii alaturi de persoana iubita si de copii. Chiar daca apar si neplaceri din cauza mofturilor si capriciilor, tot ramane loc de bucurie si amuzament. Totusi incearca sa-ti controlezi tendinta de a fi numai tu in centrul atentiei, deoarece asta i-ar putea deranja serios pe cei dragi. Uneori poate fi amuzant si in spatele scenei.

TAUR

In plan domestic poti desfasura treburi diverse care-si astepta randul de ceva vreme. Ai sustinerea membrilor familiei si destule idei inspirate, astfel incat sa faci totul sa fie usor. Accepta ajutorul celorlalti, pentru ca astfel totul se va face mai repede si va fi amuzant. 

GEMENI

Este o zi care favorizeaza comunicarea si schimbul de informatii cu persoane din diverse domenii de activitate. Lasa-i si pe altii sa-si expuna ideile si punctele de vedere. Ai putea oferi sfaturi folositoare celor care vin spre tine si au nevoie de ele. Evita sa impartasesti mai mult decat e cazul despre realizarile tale profesionale.

RAC

Dinspre segmentul profesional sunt posibile responsabilitati noi, de anvergura, dar care totodata promit si venituri pe masura. Astfel apare tentatia de a trasa planuri financiare sau de a cheltui in avans, totusi rezuma-te la a folosi strict cat ai nevoie in planul material! La momentul potrivit vei avea ocazia sa faci investitii mai mari.

LEU

Iata o zi in care te poti ocupa numai de tine si de ceea ce-ti face placere. Astazi asculta-te, mergi unde simti, fa-ti cateva capricii si marturiseste-i cuiva drag sentimentele. Chiar daca indatoririle domestice sau profesionale au nevoie de implicarea ta, pot sa astepte vreo doua zile.

FECIOARĂ

Sunt momente bune pentru a observa rezultatele alegerilor din ultima si a te instrospecta. E o zi buna pentru activitati mai putin solicitante si pentru discretie pe toate liniile. Pe de alta parte, te poti astepta la binecuvantari care ajung la tine pe cai neasteptate sau prin persoane extrem de discrete.

Citește horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close