Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP luna august, cu Mariana Cojocaru. Venus aduce iubiri pasionale și aventuri fierbinți

HOROSCOP luna august, cu Mariana Cojocaru. Venus aduce iubiri pasionale și aventuri fierbinți

HOROSCOP luna august, cu Mariana Cojocaru. Venus aduce iubiri pasionale și aventuri fierbinți
23 Iul 2018   •   12:12

Berbec- Vestea bună pentru voi este dată de faptul că Venus intră în Balanţă, adică în domiciliul vostru conjugal. Respectaţi-vă partenerii de viaţă! Intră exact la începutul săptămânii, pe 6-7 august. Posibile parteneriate de afaceri şi colaborări, se pare, mult mai bune cu reprezentantele sexului frumos (Venus-planetă feminină). Compatibilitate foarte bună cu Leul zodiacal, deoarece e zodie de foc.

Taur- Venus este una din patroanele voastre astrale. Acum va fi în tranzit în sectorul astral al sănătăţii voastre, adică în Balanţă. De aceea sănătatea este destul de bună în următoarele trei săptămâni, cât durează trecerea lui Venus prin zodia soră(Venus-patron comun la Taur şi Balanţă). Primiţi un plus de carismă, de frumuseţe, de bun gust.Veţi investi în sănătate, în garderobă şi în amenajări de casă.

Gemeni- Mercur este retrograd încă, aşa că este bine să fiţi atenţi dragilor şi dragelor la efectele lui. Fiţi atenţi toţi cum comunicaţi şi cu cine vorbiţi, căci Mercur este în Leu. Nu vă daţi mari, fiţi temperaţi şi observaţi oamenii cu care interacţionaţi. Riscul de rătăciri de bani şi de acte nu a dispărut încă. Atenţie, dacă plecaţi în vacanţă unde vă lasaţi banii şi bunurile de valoare, ca să nu dispară.

Continuarea pe kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: august astre Horoscop
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close