Antena 3 CNN Horoscop Horoscop: Luna august va fi de coșmar pentru aceste zodii. Cum ne influențează fazele Lunii în fiecare zi din august

Horoscop: Luna august va fi de coșmar pentru aceste zodii. Cum ne influențează fazele Lunii în fiecare zi din august

Pe 3 august, Luna Plină din Vărsător accentuează un moment de schimare ce va accentua interesul pentru tot ceea ce este nou și neobișnuit. Luna Nouă din august, sub semnul Fecioarei, va avea loc pe 19 august, când va intensifica temerile tuturor zodiilor și le va trezi subconștientul. Iată cum va fi fiecare zi din august și care sunt zodiile care vor avea o perioadă de coșmar.

Horoscop: Luna august va fi de coșmar pentru aceste zodii. Cum ne influențează fazele Lunii în fiecare zi din august
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de Cristina Tudorache    |    27 Iul 2020   •   23:45

Pe 3 august, Luna Plină va fi în Vărsător, iar toate zodiile trebuie să fie extrem de atente pe toate planurile. Din punct de vedere al sănătății, mulți nativi vor remarca o iratibilitate nervoasă crescută, probleme cu sistemul circulator și cel digestiv. În relații, pot apărea conflicte spontane. Pe plan financiar, în această zi, trebuie să evitați tranzacțiile, ați putea fi înșelați, fără să vă dați seama.

Pe 4 august, există riscul de a ceda tentației. Acordați o atenție specială sănătății pentru că veți fi slăbit, iar riscul de exacerbare a unor boli cronice este mare. Fiți calmi și evitați conflictele.

Pe 13 august, toate zodiile au parte de noroc, așa că e o zi favorabilă pentru negocieri și întâlniri de afaceri. Evitați activitățile fizice, există riscul de a vă răni.

Duminica de 16 august ar trebui petrecută cu prietenii și rudele . Comunicarea și timpul petrecut cu cei dragi vă ajută să vă încărcați bateriile cu energie pozitivă.

De asemenea, pe 19 august, când va fi Lună Nouă în Fecioară, toate zodiile trebuie să fie prudente. Depresia și dorul v-ar putea da mari dureri de cap pe plan afectiv. Vă veți simți fără vlagă, iar sistemul imunitar va fi slăbit.

Joi, 20 august, este o zi minunată pentru socializare și întâlniri. Orice întreprindeți în această zi va avea succes. Abțineți-vă de la conflicte și agresiuni.

Ziua de duminică, 23 august, este potrivită pentru treburile casnice, în grădină. Moment bun pentru rezolvarea problemelor personale.

Joi, 27 august, este o zi dificilă pentru comunicarea cu colegii sau partenerii. O afacere neterminată care poate agrava situația poate ieși la suprafață.

Ziua de 29 august este nepotrivită pentru comunicarea și contactarea autorităților. Probabilitatea ca tu să fii ajutat este extrem de scăzută. Dar în creativitate și relații romantice, totul este calm și benefic.

Ultima zi a lunii, 31 august, va fi sub semnul schimbărilor în relațiile personale, care vor fi mai binevenite ca niciodată. Ziua este potrivită pentru relaxare și divertisment.

Horoscop: Luna august va fi de coșmar pentru aceste zodii. 

Pentru toate zodiile Luna Nouă aduce schimbări pe toate planurile și decizii radicale. Nu este exclus să puneți capăt unei relații de lungă durată sau chiar să renunțați la locul de muncă. Pe de altă parte, orice sfârșit este un nou început și până la urmă sorții le vor surâde și celor trei zodii care vor fi cel mai afectate.

Nativii din zodia Leu vor face multe sacrificii și chiar vor lua decizii pe care nu le doresc.  Cel mai probabil veți încheia o relație toxică, dar, chiar și conștient de asta, veți suferi.  Cu toate acestea, despărțirea va fi singura soluție. Pe plan profesional, încercați să evitați discuțiile contradictorii cu șefii și colegii pentru că veți izbucni rapid. O lună plină de provocări pentru Leu.

Nativii din Scorpion au parte de cea mai aglomerată și stresantă lună din an. Proiectele pe care le-ați ignorat până acum, cer imperios să fie rezolvate. Vă doriți să primiți aprecierea șefilor, dar va trebui să faceți eforturi supraomenești pentru asta, iar munca excesivă vă va obosi chiar și în zilele libere. 

Și nativii din zodia Săgetător au o lună stresantă. Deși veți avea parte de escapade și vacanțe din plin, nimic nu pare să vă satisfacă. Pe plan amoros, Săgetătorii pun la îndoială fidelitatea partenerului despre care vor avea impresia că flirtează sau că îi înșală. Aveți grijă cât de departe mergeți cu reproșurile pentru că o să reușiți să-i scoateți din sărite.

×
Subiecte în articol: Horoscop august Luna
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close