Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 mai. Cum resimțim Luna Plină în zodia Săgetătorului

Horoscop 22 mai. Cum resimțim Luna Plină în zodia Săgetătorului

Horoscop 22 mai. Cum resimțim Luna Plină în zodia Săgetătorului
Sursa foto: Foto: pixabay.com
22 Mai 2016   •   08:14

Berbec

Aspectul de Lună plină ce se formează la finalul acestei săptămâni în Semnul Săgetătorului te predispune la stres mental accentuat. Sunt posibile răsturnări de situație în relațiile cu persoanele aflate în străinătate sau în planurile de călătorie întocmite mai demult. Se recomandă prudență și discernământ, întrucât nervozitatea și graba pot produce pagube de tot soiul. Relaxează-te și ai răbdare câteva zile.

Taur

Segmentul financiar comun cu alții reprezintă o temă importantă în zilele acestui sfârșit de săptămână, datorită aspectului de Lună plină ce se formează în Semnul Săgetătorului. Este vorba despre finalul unei etape de câștig de la și prin alții, însă pot intra în discuție și lămurirea unor cheltuieli comune sau datoriile de orice fel. Alege-ți prioritățile și nu te lăsa dus de valul emoțiilor sau nervozității accentuate din această perioadă. 

Gemeni

Relația cu partenerul de viață, dar și cea cu asociații, colaboratorii din domeniul profesional va ajunge la un final în acest weekend, situație prefigurată de formarea aspectului de Lună plină ce se formează în Semnul Săgetătorului. Probabil că datorită relațiilor cu membrii familiei sau datorită nevoilor familiei și gospodăriei ești nevoit să îți revizuiești relațiile parteneriale și activitățile comune cu aceste persoane. Prudență și discernământ!

Rac

Sfârșitul acestei săptămâni anunță reconfigurări profesionale. Formarea aspectului de Lună plină în Semnul Săgetătorului te predispune fie la schimbări majore la locul de muncă, aspect care poate să însemne și renunțarea sau pierderea locului de muncă, fie pur și simplu tu decizi să te raportezi cu totul altfel la muncă, îndatoriri profesionale și implicațiile lor. Ai grijă și de sănătate, pentru că întregul organism este vulnerabil.

Leu

Aspectul de Lună plină ce se formează în Semnul Săgetătorului la finalul acestei săptămâni animă relațiile sentimentale. Este rost de răsturnări de situație în relația cu persoana iubită, dar pot intra în discuție și copiii. Fii înțelegător cu toată lumea și folosește-ți atitudinea regală! Astfel se vor detensiona lucrurile și vei găsi împreună cu cei dragi, soluții constructive pentru toate problemele existente. Relaxează-te cu un hobby.

Fecioară

În acest weekend se petrec evenimente interesante în plan domestic. În Semnul Săgetătorului se formează aspectul de Lună plină, favorizându-ți relațiile cu membrii familiei și treburile gospodărești. Spiritele sunt încinse, de aceea ar fi bine să ai răbdare cu toată lumea, să vorbești puțin și să nu te lași copleșit de emoții. Este un bun prilej de a lămuri chestiuni patrimoniale și de  a afla adevăratele intenții ale celor dragi.

Citește horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close