Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 mai. Racii se bucură de o zi superbă la nivel de cuplu. Ce se întâmplă cu restul zodiilor

Horoscop 25 mai. Racii se bucură de o zi superbă la nivel de cuplu. Ce se întâmplă cu restul zodiilor

Horoscop 25 mai. Racii se bucură de o zi superbă la nivel de cuplu. Ce se întâmplă cu restul zodiilor
Sursa foto: Foto: pixabay.com
25 Mai 2016   •   08:43

Berbec

Luna aflata in zona puterii si autoritatii te ajuta astazi sa fii foarte ferm in deciziile pe care le iei. Adevarul este ca ambitiile sunt mari, iar dorintele sunt intense, asa ca nu prea iti sta nimic in cale daca-ti pui ceva in minte. Totusi, incearca sa fii ceva mai concesiv, mai ales daca ai "painea si cutitul" in mana.

Taur

Nu este exclus ca astazi sa fii in situatia de a semna un contract sau de a lua o decizie radicala cu privire la o colaborare. Oricum, este o perioada favorabila aliantelor, asocierilor, parteneriatelor solide. Totusi, e necesar sa fii ceva mai flexibil si sa eviti sa le impui celorlalti sa te urmeze sau sa-si insuseasca opiniile tale. Altfel, risti sa te trezesti mai tarziu ca totul nu a fost decat o iluzie.

Gemeni

Ambitie, determinare, dorinte aprinse. As zice ca exista o tendinta accentuata si spre o oarecare lipsa de scrupule, cand vine vorba despre interesele tale, profesionale sau financiare. Mai ales ca astazi te gandesti in mod special la profitul pe care-l poti obtine dintr-o afacere, sau la avantajele care pot aparea in urma unei colaborari. Totusi, repet, e important sa pastrezi o doza de detasare.

Rac

Luna se afla astazi in zona imaginii  si a parteneriatelor. Aspectele sunt foarte bune, Luna trimite raze benefice catre segmentul comunicarii, semn ca pot avea loc negocieri fructuoase, semnarea unui contract, stabilirea termenilor unei colaborari pe termen lung. Totusi, daca negociezi ceva, fii atent la termenii legali si la detalii.

Leu

O zi excelenta pentru a-ti pune in ordine niste lucruri la locul de munca. Luna plasata in Capricorn te inspira sa fii disciplinat, hotarat, ambitios si responsabil. Astazi, probabil ca nu vei avea prea mult timp pentru relaxare, dar macar rezultatele obtinute din munca sunt de execeptie, deci ai de ce sa fii recunoscator. Se pare ca in urma activitatilor pe care le desfasori astazi, se poate vorbi si despre beneficii materiale consistente.

Fecioară

S-ar putea ca astazi sa te simti inspirat si puternic, astfel incat sa faci o alegere ferma in ce priveste sentimentele tale si relatia de iubire in care esti implicat. Cert este ca nu mai accepti compromisuri si taraganarea unei situatii incerte, ci vrei sa stii cum stai. Adevarul este ca ai nevoie de putina pasiune in viata ta, vrei sa simti ca traiesti, vrei emotii intense.

Citește horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus, pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close