Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Mariana Cojocaru, atenționări pentru absolut toate zodiile. Ce trebuie neapărat să facem începând de acum

HOROSCOP. Mariana Cojocaru, atenționări pentru absolut toate zodiile. Ce trebuie neapărat să facem începând de acum

HOROSCOP. Mariana Cojocaru, atenționări pentru absolut toate zodiile. Ce trebuie neapărat să facem începând de acum
Sursa foto: Foto: captură Antena 1
24 Dec 2018   •   10:40

HOROSCOP. Noaptea de vineri a fost una plină de energii. A fost lună plină, dar și stele căzătoare, o combinație extrem de rară ce nu se va repeta până în 2094. Această stele căzăoare traversează blota cerească cu viteze de aproximativ 33 de kilometri pe secundă.

HOROSCOP Astrologii spun că influențează toate zodiile. 

HOROSCOP Mariana Cojocaru a vorbit sâmbătă la Antena 3, despre efectele acestor fenomene.

HOROSCOP ”În momentul în care vorbim de lună plină în Rac, vorbim de o energie puternică. Acolo este karma pozitivă. Tot ce ține de zodia Racului și luna iulie poate să afecteze persoanele care au karma în Rac, ascendentul în Rac, sau Capricornul. Se spune că toți oamenii care au o influență puternică asupra celor din jur pot să emane fie energie pozitivă, ori neagativă ca Yng și Young. Cei care nu au aceste zodii, tot trebuie să aibă grijă. Berbecul și Balanța trebuie să fie atenți cum șofează, cum vorbesc cu cei din jur. Taurii, Leii, Scorpionii și Vărsătorii trebuie să aibă grijă la sănătate și la relația cu cei din jur. Gemenii, Săgetătorii, Fecioarele și Peștii trebuie să fie foarte aproape de ceea ce înseamnă stele căzătoare, adică trebuie să fie atenți la sărbătorile ce urmează. Spiritualitatea și credința ne va duce la lucruri bune”, a declarat Mariana Cojocaru, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mariana Cojocaru zodii luna plina
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close