Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Mariana Cojocaru. Avertisment dur pentru două zodii! Viața lor se va transforma într-un coșmar

HOROSCOP Mariana Cojocaru. Avertisment dur pentru două zodii! Viața lor se va transforma într-un coșmar

HOROSCOP Mariana Cojocaru. Avertisment dur pentru două zodii! Viața lor se va transforma într-un coșmar
Sursa foto: Foto: pexels.com
de S.T.    |    17 Sep 2018   •   12:30

Berbec. E ultima săptămână în care Soarele va mai sălăşlui în Fecioară, de aceea tot ce ţine de administrare şi organizare e bine să fie ordonate şi aranjate ca la carte. Marte-Zeul Războinic- patronul vostru astral va fi in conjuncţie iar cu Lilith şi Coada Dragonului, de aceea e bine sa vă feriţi de accidente şi de conflicte deschise. Capul Dragonului în Leu anunţă evenimente fericite în familia extinsă.

Taur. Raporturi bune, cordiale la locul de muncă, de vreme ce progresiile solare şi Luna sunt la loc de cinste în sectorul astro-profesional şi al sănătăţii. Vă ocupaţi şi de sănătate, că este foarte importantă... Pregătiţi-vă organismul pentru iarnă şi nu evitaţi cabinetele medicale, centrele SPA, abonamentele la sălile de fitness cu saună şi piscină. Cu Venus în Scorpion veţi avea parte de iubirea vieţii voastre.

Gemeni. Cariera voastră se vrea în echilibru cu viaţa amoroasă. Cupidon stă la pândă şi vă face cu ochiul. Iubirile se nasc în afara casei, deci nu staţi ancoraţi şi agăţaţi de relaţii care nu funcţionează. E valabil şi la Săgetători! În Vărsător este iar aliniere de planete: Marte-Lilith-Coada Dragonului. Această aliniere e de bun augur pentru deplasări şi comunicare. Comunicaţi şi cu spiritele dragi, dispărute.

Continuarea pe kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Mariana Cojocaru avertisment Horoscop
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close