Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 23 - 29 martie. Gemenii au parte de dezechilibre în viața de cuplu, Capricornii au blocaje în carieră

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 23 - 29 martie. Gemenii au parte de dezechilibre în viața de cuplu, Capricornii au blocaje în carieră

HOROSCOP. Astrologul Mariana Cojocaru a realizat horoscopul pentru penultima săptămână a lunii martie. Iată ce se anunță pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 23 - 29 martie. Gemenii au parte de dezechilibre în viața de cuplu, Capricornii au blocaje în carieră
21 Mar 2020   •   10:28

 

HOROSCOP. BERBEC: O perioadă dezechilibrată, căci în săptămâna viitoare toate planetele sunt prezente doar pe jumătate de astrogramă, cealaltă jumătate fiind complet goală. Aspect rar din punct de vedere astrologic, care lasă descoperite multe domenii existențiale. De aceea e important ce aveți înscris pe astrograma personală, căci raportez aceste aspecte curente ca să pot ghida corect prin viață(dragoste, amor).

HOROSCOP. TAUR: Vă spuneam că în 2020 sunt aspecte mult mai grele decât în 2019. Sunt uimită și eu de marcajele ce sunt în dezechilibru pentru perioada următoare. În dragoste, chiar dacă sunt sau trebuie să fie doi pe un balansoar tot există dezechilibru. E valabil și la Leu, Scorpion, Vărsător, dar și la celelate zodii. Semne se conturează și în natură( temperaturi anormal de calde, secetă, vijelii, tornade).

HOROSCOP. GEMENI: Tornade pe destin. Cum perioada este dezechilibrată din punct de vedere astrologic, dezechilibre vor apărea și în viața voastră de cuplu, sentimental/copii și chiar pe sănătate. Cariera și business-ul pot fi afectate, de aceea spuneam și la celelalte zodii(citiți) că primavara are un start neașteptat și șocant. După o iarnă în care temperaturile au fost chiar de vară și primăvară, recoltele sunt în primejdie.

HOROSCOP. RAC: Toate planetele sunt pe partea dreaptă a Karmei din Rac și Capricorn, iar pe stânga ei este complet gol. Pericole iminente pentru mulți dintre voi, indiferent de zodia în care v-ați născut. Cum astrograma karmică mă ajută să scot la lumină adevărurile despre fiecare, nu mă hazardez să vă dau soluții ultra-generale și să vă arăt căi care se pot dovedi apoi înfundate pentru voi(dragoste, carieră, sănătate).

HOROSCOP. LEU: Intrăm în prima zodie în care nu avem suport planetar. Sunteți complet descoperiți și vulnerabili la această oră(citiți tot ca să înțelegeți aspectele astrale). Unii pot fi afectați pe carieră, sănătate sau în plan sentimental(dragoste, copii, familie, casa ca domiciliu sau rude). Bariere închise se întrevăd la orizont, iar căile de ocolit le văd personal.

HOROSCOP. FECIOARĂ: Voi sunteți a doua zodie care pedalați în gol, dacă ați citit deja…Opoziția cu Neptun din Pești a Soarelui natal vă pune în diferite ipostaze nu tocmai plăcute. Știți pe cine vă bazați? Că în dragoste este ca în filmul de desen animat TOM și Jerry. Cariera trebuie să o studiez personal ca văd căile bune de evoluție. Sănătatea are implicații karmice profunde ce le analizez ca și cauze în viețile anterioare…

Mai multe pe kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mariana Cojocaru

O campanie Antena 3 CNN

Alarmă în spitale, medici de negăsit | Spitalul Judeţean Brăila

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close