Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Mariana Cojocaru. Septembrie 2022 vine cu 7 planete retrograde | "Nimeni nu scapă, toți suntem vizați"

Horoscop Mariana Cojocaru. Septembrie 2022 vine cu 7 planete retrograde | "Nimeni nu scapă, toți suntem vizați"

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru. Luna septembrie vine cu energii intense, pentru că şapte planete intră în mișcare retrogradă şi pot apărea atât tensiuni sociale, cât şi politice.

Horoscop Mariana Cojocaru. Septembrie 2022 vine cu 7 planete retrograde | "Nimeni nu scapă, toți suntem vizați"
Sursa foto: Antena Stars
de Georgiana Adam    |    29 Aug 2022   •   17:41

Cum ne vor influența aceste energii ale astrelor la începutul toamnei şi ce este indicat să facem aflăm de la astrologul Mariana Cojocaru

"Va fi o toamnă intensă. Pe parcursul verii vor fi mai multe planete care vor intra în mișcare retrogradă, Uranus retrograd este foarte bine plasat în Taur, iar acum luna septembrie vine cu Mercur retrograd. Sincer, el nu ar fi atât de dur sau de agresiv, sunt planete mult mai grele și mult mai agresive.

Horoscop septembrie 2022 Mariana Cojocaru: "Mercur retrograd creşte riscul de accidente şi divorţ"

Să vedeţi în luna octombrie, când va intra și Marte retrograd.

Mercur retrograd este planeta Fecioarei, pentru că vorbeam de luna Fecioarei, şi înseamnă o planetă care îşi pune amprenta asupra mai multor lucruri din existența noastră și în primul rând potențează pericolul de accidente. 

Va fi o lună destul de aglomerată, lumea se organizează, se întoarce din vacanță, din concediu, începe freamătul peste tot, încep şcolile, trebuie să fie atenți oamenii la riscul crescut de accidente. Un sfat bun: "festina lente", adică grăbiți-vă încet, fiți atent la acest risc. 

Pe urmă, Mercur retrograd poate să vină cu certuri, dispute în plan amoros, pentru că Mercur când este în mers direct, dă frâu, lumea ia avânt, discută, nu pune la suflet, dar când intră în mișcare retrogradă, ne aducem aminte de toate. 

Când vorbim de cupluri, de relații, se scormonește acolo, încep reproșurile. Prin urmare, risc crescut de certuri, de separări, de divorț, de trântit ușa, de plecat la mama. 

Mariana Cojocaru: "Septembrie 2022 vine şi cu tensiuni sociale și politice"

Apoi, mai vine cu tensiuni sociale și politice. Fiind o planetă a comunicării, agitației, lucrurile trebuie puse cap la cap, lămurite, discutate și rediscutate. Septembrie vine cu tensiuni sociale și politice, pentru că va crește gradul de nemulțumire, pentru că şapte planete retrograde nu e de aici de colo. 

Și mai vine cu un blocaj pe comunicare, pentru că unii nu sunt excelenți comunicatori și, prin urmare, în momentul în care Mercur este retrograd, parcă nu-ți găsești cuvintele, parcă ai vrea să faci alte lucruri, parcă ai vrea să te gândești cum să spui adevărul cuiva, dar să nu superi", a spus astrologul Mariana Cojocaru, la Antena Stars.

Horoscop septembrie 2022. Mariana Cojocaru: "Risc de mişcări de stradă"

"Este zona de retrospectivă a ceea ce ai făcut în trecut sau n-ai făcut și trebuia pus ca să te reorganizezi, să poți să faci. Retrograd înseamnă restante din trecut, inclusiv din viețile anterioare, pentru că unii nu știu ce restanțe au și ce au promis că vor îndeplini în viața asta și vor îndrepta, dar asta ţine de astrograma karmică a fiecărui om.

Sunt în septembrie marcate 7 planete retrograde și, practic, are impact asupra zodiacului în ansamblu. 

Avem Jupiter retrograd în Berbec şi asta înseamnă acțiuni care țin de justiție, acțiuni care țin de dreptatea pe care poți să ți-o faci sau nu, de nedreptățile care se pot produce pe Jupiter retrograd, îndreptarea unor chestiuni care țin de social și politic, a unor măsuri care s-au luat și erau nedrepte pentru țară, pentru mapamond, pentru că afectează întreaga planetă. 

Avem şi un Satun retrograd - este cel care constrânge, disciplinează, vrea și are pretenție de la noi. Se spune că lucrurile trebuie gândite ca la carte, ideile trebuie să fie reformatoare, geniale, de acolo și mișcările de stradă care pot să apară. 

Suntem în anul Tigrului, echivalent Vărsător-Tigru de apă. În 1956, acum aproximativ 60 de ani, când a mai fost anul Tigrului de apă, au fost acțiuni de stradă în România, acţiuni grele care au fost reprimate. 

Şi dacă vor începe tensiuni de stradă, nu mai putem să funcționăm ca pe vremea comuniștilor și să reprimăm, cum era atunci. Deci clar că anticipează ceva, cu mișcări de stradă, cu nemulțumiri, cu frustrări, cu dureri acumulate. 

Mai avem apoi Neptun retrograd în Pești, care ne duce cu gândul către ceva profund, latura aceasta nevăzută a lumii. Pentru unii înseamnă crez, pentru alții înseamnă tranziție. Pentru cei mai mulți poate să însemne mișcări macro în zona politică, deci lucrurile vor avea o anume evoluție. 

Mai avem un Pluton retrograd în Capricorn. Capricornul în general este tăcut şi atunci e o chestiune care ține de psihic, de interior, de regăsirea eului interior, de conectarea la eul superior, la univers, la astral, la energia planetelor, la magnetism.

Şi, evident, Mercur retrograd care urmează în septembrie", a mai spus astrologul.

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru. Ce să facem, ca să ne meargă bine

"Planetele retrogradează pentru că, dacă nu ar retrograda, noi am ține-o într-o direcție, cum spune românul de la țară, langa, nu ne-am mai uita în stânga, în dreapta. Alții ar călca pe cadavre ca să facă o carieră de succes, alții nu țin cont și au impresia că cu cât lovesc mai tare, cu cât afectează mai tare, cu atât sunt ei mai zmei, mai zbir. Nu este chiar așa. 

Deci trebuie să intre în mișcare retrogradă pentru că oricine trebuie să se reconecteze, să întoarcă fața către trecut, să se analizeze, să vadă ce are de făcut de-acum încolo", a continuat astrologul.

Întrebată cum ne raportăm la energia lunii septembrie şi ce ar trebui să facem noi, ca să ne meargă bine, astrologul a venit cu sfaturi.

"La o astfel de energie este bine să te conectezi în sensul cel mai profund. E o perioadă de semibilanț, când trebuie să vedem ce am făcut și ce n-am făcut. E bine, la fel, să știm ce avem de făcut de aici încolo și este o perioadă în care mulți vor fi dezorientați.

Singurul meu sfat este că trebuie să știm exact ce avem pe astrograma karmică și să o conectăm la viețile anterioare ale unui om, ca să știm încotro să mergem pe carieră, pe dragoste.

Cum folosim energiile ca să ne fie bine

Trebuie să le folosim energiile de cele mai multe ori în beneficiul nostru, retrăgându-ne pe retrograd. 1-2 paşi înapoi, analizându-ne pe noi în primul rând, pentru că trebuie să rezolvăm lucrurile pe care le avem înscrise pe astrogramă pentru noi și pe urmă reanalizând fapte, gânduri din trecut. 

Când vorbesc de atâtea planete karmice, nimeni nu scapă, toți suntem vizați, pe un segment mai îngust sau mai larg de destin. E de făcut diferența între destin și soartă. Soarta spune ce ție scris în frunte ți-e pus, iar destinul - cum îţi aşterni, aşa dormi. De aceea, când vorbim de destin, mulţi au impresia că pot plusa, pot forța lucrurile. 

În momentul în care avem un background, unde avem lecții neînțelese, lecții karmice care țin de trecut, vin și ne reexaminează, sunt restanțe. Apoi, te trezești în timp că lucrurile nu evoluează cum ai gândit, cum ai plănuit. Inclusiv mă refer la relațiile sentimentale, matrimoniale, de iubire. Ţine de magnetism, de energie, de sănătate, pentru că ele sunt la pachet, dar unii nici nu cred, deşi suntem în mileniul trei (...).

Mulți cred că dacă până la 60 de ani au făcut toate nefăcutele și la 60 de ani încep să facă fapte bune, o să fie șters din cartea destinului capitolul cu cele rele. Nu, nu se poate. În general, oamenii sunt îmblânzi cu ei", a sfătuit Mariana Cojocaru.

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru. "Trăim vremuri atât de grele"

"În luna septembrie, acțiunile sunt specifice lunii Fecioarei. Ne pregătim organismul pentru sezonul rece, trebuie să venim cu un plus de vitamine, de fier, de calciu, de lucruri care să ne pregătească pentru trecerea către zona aceasta, mai ales acum că trăim vremuri atât de grele. 

Trebuie să avem o retrospectivă a ceea ce înseamnă studiile noastre, reorganizarea, reorientarea profesională. Unii pot lua o decizii majore de plecat din țară, de venit din țară. 

Există aspecte care te duc cu gândul la afecțiuni care se pot croniciza, iar Fecioara și așa are structură ipohondră și face din țânțar armăsar. 

Trebuie să fie atenți toți nativii dacă merită să facă anumite investigații, dacă merită să facă anumite intervenții, operații, dacă trebuie să se ocupe mai mult de ei, dar nu numai în plan fizic, ci și în plan spiritual și sufletesc", a încheiat astrologul Mariana Cojocaru.

×
Subiecte în articol: Mariana Cojocaru Horoscop Horoscop
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close