Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 15-21 noiembrie 2021. Leii vor fi mai productivi ca niciodată, Săgetătorii vor avea bani de cheltuit

Horoscop Minerva 15-21 noiembrie 2021. Leii vor fi mai productivi ca niciodată, Săgetătorii vor avea bani de cheltuit

Astrologul Minerva anunță că nativii mai multor zodii vor avea parte de momente extrem de interesante în următoarea perioadă, cu transformări uluitoare, atât din punct de vedere profesional cât și sentimental.

Horoscop Minerva 15-21 noiembrie 2021. Leii vor fi mai productivi ca niciodată, Săgetătorii vor avea bani de cheltuit
de Gabriel Dano    |    16 Noi 2021   •   19:10

Horoscop Minerva Berbec

Berbecii trebuie să fie atenți la ce spun și cum spun în următoarele 2 săptămâni. Soarele din Scorpion îi pun în direct cu sentimentele lor. Nu se vor pierde, doar că trebuie să fie atenți la reacțiile celor din jurul lor.

Horoscop Minerva Taur

Taurii se întâlnesc cu parteneri de afaceri care îi calcă pe nervi. Își fac planuri deja pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă. Vor avea de câștigat dacă își propun să călătorească.

Horoscop Minerva Gemeni

Gemenii participă la evenimente sociale ce îi pun în contact cu oameni. Cu mintea lor rapidă și agilă vor câștiga mult din anumite conversații.

Horoscop Minerva Rac

Racii își stabilizează relațiile. Folosesc energia creativă a lui Mercur în Scorpion pentru a pătrund mai mult în sufletul lor. Vor afla mai multe despre ei înșiși.

Horoscop Minerva Leu

Leii sunt încurajați să fie mai productivi, mai relaxați. Se vor înțelege de minune cu colegii, datorită lui Mercur. Pot apărea dispute înainte de sărbători cu persoane la care țin foarte mult.

Horoscop Minerva Fecioară

Fecioarele vor avea senzație că sunt singurii din casă care fac ceva. Se vor simți mai bine dacă se vor îngriji de ceea ce au de făcut. Se vor răsfăța destul de mult. Joi și vineri poate veni cu romantism pentru ele.

Horoscop Minerva Balanță

Balanțele pot participa la un eveniment important în familie. Mulți se gândesc la căsătorie sau la a face un copil.

Horoscop Minerva Scorpion

Scorpionii sunt nerăbdători să revadă anumite persoane. Inteligența lor vor deveni importante pentru Venus în Capricorn și în sectorul comunicării unde va rămâne până la sfârșitul anului.

Horoscop Minerva Săgetător

Săgetătorii au conversații fascinante cu anumite persoane. Pe măsură ce vin Sărbătorile, vor cheltui mai mulți bani decât de obicei.

Horoscop Minerva Capricorn

Capricornii pot face impresie grozavă. Cu Venus în semnul lor, au un moment minunat pentru inițierea unor noi relații de prietenie. O zi de spa nu le-ar face rău.

Horoscop Minerva Vărsător

Vărsătorii simt dorința de a scrie ceva. Nu le lipsește deloc imaginația. E bine să nu se gândească prea serios dacă sunt sau nu priceput să devină scriitori.

Horoscop Minerva Pești

Peștii spun lucrurile cu voce tare. E bine să spună tot ce au în minte. Vor fi susținuți astral în a-și susține ideile fără să îi șocheze pe oameni, potrivit Minerva. VIDEO, Aici.

×
Subiecte în articol: Minerva Horoscop
Parteneri
Cercuri negre pe cerul Moscovei! Locuitorii sunt îngroziți
x close