Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 18 - 24 aprilie 2022. Fecioarele au mari şanse în dragoste, Peştii pornesc în aventuri de succes

Horoscop Minerva 18 - 24 aprilie 2022. Fecioarele au mari şanse în dragoste, Peştii pornesc în aventuri de succes

Horoscop Minerva 18 - 24 aprilie 2022. Gemenii îşi regândesc obiectivele, Fecioarele au şanse în dragoste, Peştii pornesc în aventuri de succes

Horoscop Minerva 18 - 24 aprilie 2022. Fecioarele au mari şanse în dragoste, Peştii pornesc în aventuri de succes
de Georgiana Adam    |    18 Apr 2022   •   14:30

O săptămână în care ne resetăm cu mari şanse de succes şi transformare personală. Energii nebănuite vin să ne susţină planurile. 

Horoscop Minerva 18 - 24 aprilie 2022 Berbec

Săptămâna această înseamnă schimbarea pe care vrei să o vezi în jur. S-ar putea să nu o vezi totuşi peste noapte, ai nevoie de răbdare şi roadele muncii tale vor veni. Viaţa se va mişca într-un ritm mult mai lent decât ţi-ai dori, încurajându-te să faci o pauză şi să reevaluezi drumul pe care eşti. Dacă vrei linişte în relaţii, lasă orgoliul deoparte!    

Horoscop Minerva 18 - 24 aprilie 2022 Taur

Marţi este ziua ta specială pentru care s-ar putea să primeşti ceva la care ai visat! Materializezi cu uşurinţă ceea ce îţi doreşti. Împărtăşeşti aceste vibraţii bune cu prietenii. E timpul să găseşti echilibrul între muncă şi a-ţi trăi viaţa din plin. Relaţional, deliberezi cu mare atenţie o iubire. Mai bine să îţi faci timp să analizezi decât să ratezi ceva foarte important. Ai încredere în intuiţia ta.   

Horoscop Minerva 18 - 24 aprilie Gemeni

Începi săptămâna alături de prieteni. Planifică o vacanţă colectivă sau abordează o problemă majoră pe care să o rezolvaţi împreună. Joi ai parte de schimbări în zona carierei. După ce ai atins, în sfârşit, unul din marile tale obiective, s-ar putea să descoperi că nu îţi aduce şi sentimentul de mândrie pe care îl anticipai. Acum vrei mai mult. Regândeşte-ţi obiectivele.

Horoscop Minerva 18 - 24 aprilie Rac

Ai posibilitatea unei aventuri spirituale. E o săptămână grozavă să te gândeşti la ce ai făcut în ultimul an pentru a te ierta pe tine dar şi pe ceilalţi. Oportunitatea unor noi experienţe vine mai repede decât crezi. Dacă ai ignorat anumite responsabilităţi acum este momentul să te gândeşti la ele, iar dacă te-ai certat cu cineva din familie cere-i iertare. Relaţional, te bucuri de încrederea câştigată în ultima vreme. Spui cu îndrăzneală ce vrei şi faci ceea ce îţi proprui.

Horoscop Minerva 18 - 24 aprilie Leu

Marţi ţi-aduce o doză suplimentară de activitate dar şi de cultură. Caută relaţii mature care se potrivesc cu noul tău fel de a fi. Începe să faci nişte schimbări emoţionale serioase în viaţa ta. Sentimentele tale ar putea deveni mai complexe şi mai greu de desluşit. Ai răbdare pe măsură ce ai grijă de propria sănătate mentală. Donează bani şi timp celor care au nevoie. Învaţă să ai încredere în oameni.    

Horoscop Minerva 18 - 24 aprilie Fecioară

Începi săptămâna cu şanse în dragoste. Relaţile vor fi uşoare şi fără probleme pe măsură ce te găseşti în compania altora. Ai grijă, sunt şi situaţii în care poţi să te confrunţi cu nişte adevăruri care dor. Nu trebuie decât să le abordezi direct, să le conştientizezi şi să iei decizia care este de luat. Angajamentul este cheia fericirii tale în următoarea perioadă.      

Horoscop Minerva 18 - 24 aprilie Balanță

Este timpul să creşti din punct de vedere relaţional. Indiferent dacă faci echipă cu cineva pentru un proiect creativ, dacă cineva te trage la răspundere sau găseşti un mentor care să-ţi concentreze eforturile, vei deveni mai bun/-ă în profesia ta. Lucrezi intens asupra ta, e un moment bun pentru a-ţi antrena corpul şi mintea. Păstrează limitele emoţionale şi trăieşte un acut sentiment de bine. 

Horoscop Minerva 18 - 24 aprilie Scorpion

Creativitate şi romantism aduse de începutul săptămânii. Visele tale pot fi îndeplinite cu puţin noroc. Este un moment ideal pentru a urma un proiect creativ, a te îndrăgosti sau a trimite o cerinţă în Univers care să se materializeze cu timpul. Continuă să îţi urmăreşti pasiunile artistice. Astrele îţi oferă o cale pentru a-ţi exprima emoţiile, fie că faci artă profesional sau ca hobby. 

Horoscop Minerva 18 - 24 aprilie Săgetător

Există posibilităţi mari de a găsi casa pe care ţi-o doreşti! Relaţiile de familie devin mai paşnice. Amână planurile de călătorie pe măsură ce te întorci la rădăcini. De la a avea grijă de familie până la a te simţi nostalgic în privinţa trecutului, vei dori un loc pe care să îl numeşti al tău. Cu toate acestea, vei da fuga să îţi ajuţi un prieten sâmbăta dimineaţa. Relaţional ai parte de multe impulsuri şi îţi place starea.   

Horoscop Minerva 18 - 24 aprilie Capricorn

Te poţi răsfăţa cu o sesiune de shopping în această săptămână, mai ales dacă ai buget pentru cumpărăturile de Paşte. Investeşte în tine şi în spaţiul dorit. Imaginaţia şi intuiţia te vor ajuta să vinzi orice idei pe care le ai. Ai sprijinul astrelor pentru a-ţi prezenta ideile, a-ţi convinge şefii să fie de acord cu tine sau, pur şi simplu, să faci în aşa fel încât oamenii să te vadă.   

Horoscop Minerva 18 - 24 aprilie Vărsător

Noile idei şi gânduri încurajează creşterea personală. Îţi poţi schimba părerea cu privire la o problemă importantă. Continuă să explorezi aceste idei noi făcând mai multe cercetări. Atenţie la bani, nu exagera cu cumpărăturile! Dacă ţi se pare că viaţa a devenit prea plictisitoare fă un salt de credinţă şi intră în comuniunea spirituală. Relaţional, probabilitatea de a trece cu vederea semnalele cuiva care îţi place este destul de mare. Toată lumea are defecte, aşa că nu căuta perfecţiunea inutil.        

Horoscop Minerva 18 - 24 aprilie Pești

Astrele îţi aduc un impuls major în ceea ce priveşte încrederea şi puterea de a te ajuta să faci tot ceea ce îţi doreşti. Nu-ţi fie teamă să visezi! În următoarele săptămâni vei dispune de energia care se revarsă în fiecare sector al vieţii tale. Este momentul ideal pentru a încerca lucruri noi, a începe noi proiecte şi a merge în aventuri, dar poate fi dificil să termini ceea ce ai început deja. Relaţional te simţi bine dacă renunţi la persoana timidă şi devii una încrezătoare.       

Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close