Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva, 18 august 2021. Finanțele Balanțelor se îmbunătățesc simțitor, Peștii se pregătesc de oportunități neașteptate

Horoscop Minerva, 18 august 2021. Finanțele Balanțelor se îmbunătățesc simțitor, Peștii se pregătesc de oportunități neașteptate

Cunoscutul astrolog Minerva a realizat horoscopul pentru data de 18 august 2021. Plutește în aer o stare de spirit extrem de optimistă și pozitivă. Sunt posibile contacte profesionale importante în cazul în care nativii dau curs unor invitații.

Horoscop Minerva, 18 august 2021. Finanțele Balanțelor se îmbunătățesc simțitor, Peștii se pregătesc de oportunități neașteptate
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
de Gabriel Dano    |    18 Aug 2021   •   16:21

Berbec – Cineva din famile își revine după o boală grea. Acum are ocazia să-și exprime aprecierea pentru tot ajutorul dat. Este un moment bun pentru interviurile de angajare. Ai putea să alegi să te întorci la birou. Pregătește-te de schimbare pe frontul datoriilor. Influențele planetare actuale te încurajează să pui la îndoială obiceiurile personale.

Taur – Începi ziua cu sentimentul că ești de partea celor drepți. Este pozitiv pentru căutarea unei poziții mai bune. Aștepți ore lungi, la serviciu. Fă tot posibilul pentru a termina ceea ce începi. Comunică-ți nevoile și nu lăsa ca un conflict financiar să strice un potențial excelent. Consumă alimente care îți fac bine.

Gemeni – Atmosfera generală este bună, iar energia ta pozitivă contribuie la acest lucru. Ai mai multe oportunități de a câștiga bani prin adăugarea de ore suplimentare sau un al doilea job, cu jumătate de normă. Încearcă să fii mulțumit de propriul corp. Acceptarea propriului corp este o problemă pe tot parcursul vieții.

Rac – Vei avea o discuție cu un străin care se dovedește a fi expert într-un domeniu care te interesează. Fă-ți timp pentru a verifica stadiul asigurărilor de sănătate și alte beneficii. Petrece mai mult timp făcând curățenie și organizând spațiul de lucru. Sistemul osos și pielea, dar și părul, dinții, unghiile, urechea internă și genunchii sunt susținute de legume verzi.

Leu – S-ar putea să fii oarecum tulburat de comportamentul persoanelor apropiate. Nu reușești să le înțelegi gândirea. Când știi că ai dreptate în legătură cu ceva, nu-ți fie frică să te ridici și să iei poziție. S-ar putea să fii puțin cam dezechilibrat financiar, săptămâna aceasta. Nevoile tale de bază sunt să te hrănești bine, să te odihnești ca lumea și să faci mișcare.

Fecioară – Dă atenție oricăror invitații pe care le primești pe la diverse evenimente, deoarece este posibil să ai câteva contacte profesionale importante dacă mergi. Comunicarea și stilul personal sunt neconvenționale, așa că ia-o ușor dacă încerci să faci o primă impresie bună când te duci să depui dosarul pentru credit. Odihna, dieta și mișcarea ar trebui să fie mantra ta.

Continuarea, pe Evz.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close